עבור לתוכן

בעיה מוזרה ב-Vista - צריך את עזרתכם

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי Vista Premium ויש משהו ממש קטן שמאוד מציק לי ואני לא מבין מדוע זה קורה.

הבעיה היא בתפריט start, הזה שלמטה, שם יש כלמיני shortcuts ויש אפשרות לשנות את מיקומם - להעביר shortcut מסויים למעלה/למטה וכן הלאה (יש לציין שאני משתמש ב-classic start menu)... אז בתפריט הראשון של start ובתפריט הפנימי שלו - programs, אם אני משנה את סדר shortcuts והתיקיות, זה לא שומר את זה (מספיק לעשות restart או log off והכל חוזר לעצמו - לפי איך שויסטה מסדרת את זה ולא לפי מה שאני סידרתי) - בשאר התיקיות הכל עובד כמו שצריך והסדר שאני מגדיר נשמר.

מישהו יודע מודע זה ככה ואיך אפשר לעשות שסדר שאני מגדיר ישמר?

תודה מראש.

פורסם

האמת גם לי זה קרה בדברים אחרים (סדר של אייקונים בתיקיות או סיווג שלהם לפי סוג והכול לפעמים לא נשמר)

זה דיי מעצבן , אני חושב שזה התחיל אחרי SP1 אצלי, אבל אם למישהו יש פיתרון, אני מצטרף לשאלה.

למרות שהבעייה לא הכי דומה (לי זה לא קורה בתפריט התחל).

פורסם
  • מחבר

היה לי את זה גם לפני הSP1 ועכשיו אפילו פרמטתי והתקנתי את המערכת מחדש וזה לא עזר.

ד"א, ה-Vista שלי מקורית... באה עם המחשב.

פורסם

האמת גם לי זה קרה בדברים אחרים (סדר של אייקונים בתיקיות או סיווג שלהם לפי סוג והכול לפעמים לא נשמר)

זה דיי מעצבן , אני חושב שזה התחיל אחרי SP1 אצלי, אבל אם למישהו יש פיתרון, אני מצטרף לשאלה.

למרות שהבעייה לא הכי דומה (לי זה לא קורה בתפריט התחל).

גם לי יש את התופעה הזאת והבנתי שהיא מאוד נפוצה (אני לא יודע לגבי הבעיה של פותח הת'רד :P). אנשים העלו כל מיני פתרונות אפשריים והשערות, החל ממשחקים עם הרג'יסטרי וכלה בהשערה שיש קשר לכמות המקום הפנוי על הכונן.

פורסם

ככה זה בויסטה - אצל כולם.

פורסם
  • מחבר

ככה זה בויסטה - אצל כולם.

אתה מתייחס לשתי התופעות?
פורסם
  • מחבר

אולי בכל זאת מישהו יודע אם יש דרך לפתור את זה?

פורסם

זה לא רק בוויסטה זה גם בXP.

פשוט המחשב לא זוכר שעשית את הפעולה הזאת ולכן אתה צריך להפוך את זה לברירת מחדל את מה שאתה רוצה לעשות בRegedit.

פורסם
  • מחבר

זה לא רק בוויסטה זה גם בXP.

פשוט המחשב לא זוכר שעשית את הפעולה הזאת ולכן אתה צריך להפוך את זה לברירת מחדל את מה שאתה רוצה לעשות בRegedit.

אתה יכול בבקשה לפרט...
פורסם

על מה כל המהומה? זה לא בעיה וזה לא באג...

תכנס לproperties של הstartmenu תבחר בcostumize תעיף את הV מהcheckbox שאומר sort start menu items by name וזהו.

פורסם
  • מחבר

על מה כל המהומה? זה לא בעיה וזה לא באג...

תכנס לproperties של הstartmenu תבחר בcostumize תעיף את הV מהcheckbox שאומר sort start menu items by name וזהו.

אין את זה ב-classic start menu... אבל אתה צודק שזה מה שזה עושה (מסדר לפי א"ב), אבל אני לא רואה אופציה לבטל את זה ב-classic...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים