פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים זה הגיוני שטמפ' מהתחלה הייתה 30 ולאחר כמה שעות קפצה ל45 כי על תשכח שכול הרחיבים מתחממים אם הזמן במארז .לדעתי אתה לא צריך את הקירור הזה לHD אני הייתי שם מאוורר שמכניס אוויר מקדימה וזה היה פותר בעית הקירור....למה עצרתה אם היד את המאוורר לכמה דקות זה יכול לדפוק את המאוורר...... יש גם מצב שהחיישן מזייף קצת.....
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר למטה יש לי מאוורר קטנצ'יק כזה איפה שאני מדליק את המחשב שמכניס אוויר אבל הוא ממש קטןתיכנס לאתר של פיסי קול תגיד לי איזה מאוורר כדאי לי לקנות שיכניס אוויר ואיפה אני ימקם אותו? כי יש למטה מאוורר הקטן
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מזה קטן בשבילך? זה יכול להיות 80MM או 60MM אתה יכול לתת צילום של מארז בחלק הקידמי איפו שHD ומקום למאוורר
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר הנה אחי צילמתי לך בפלאפון את המאוורר הקדמי הקטן ואת הקירור של הHD: אתה יכול לראות פה מקדימה את המאוורר הקטנצ'יק ומצד ימין את הקירור שבא על הHD הנה עוד תמונה של הקירור של הHD: מקווה שזה די ברור בשבילך! ותודה על העזרה
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים יכול להיות שהקירור יושב על ההרדיסק הפוך ?ממה שאני רואה בתמונה הוא לא יושב על הפלטה.אולי אין כמעט מגע בין הצלעות לבין ההרדיסק.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר לא אחי הוא יושב עליו מלמטה והוא יושב בצורה הנכונה ואני יגיד לך גם למהמלמעלה אי אפשר להשים אותו כי אין מקום להבגרה עם ברגים וגם למעלה זה המכסה שלו אז זה גם לא הגיוני שזה אמור לשבת עליו מלמעלה אלא מלמטה איפה שואים את כל :החלקים הפנימיים" של הHD ושם יש מקום להברגה עם ברגיםמה לגבי המאווררתיכנס לפיסי קול ותגיד לי איזה מאוורר אני צריך שבו אני אחליף את הקירור של הHD ואיפה למקם אותו...
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים הקירור שקניתה לא כול כך יעיל במקרה שלך למה HD מתקרר על ידי מאוורר שמכניס אוויר .... זה נראה לי מאוורר של 80MM אתה יכול למדוד אותו אם סרגל או מטר .... אתה יכול לקנות עוד מאוורר ולשים בנוסף לקיים(ליידו) בקשר המלצה למאוורר , תעבור בפורום השאלה נשאלה הרבה פעמים....
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר אבל אני צריך מאוורר מחנות מסויימת-פיסי קול כי שם קניתי את הקירור לHD אני רוצה מחר לדבר איתם ולהחליף את הקירור במאוורר לכ אני צריך ממך שתגיד לי דגם מדויק מהחנות של פיסי קול למאוורר שאני אגיד להם... הבנת?
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים ראיתי את החנות וכול מאווררים שמה באים אם תאורה (UV,נאון) אתה צריך משהו רגיל כי זה לא יהיה יפה אחד אם תאורה השני בלי
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר לא אכפת לי אם יראה יפה או לא מי מסתכל בפניםהעיקר שהקירור טובתגיד לי איזה דגם לקנות משמה
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים אני לא מכיר את המאווררים שיש באתר ככה אני יכול סתם להמליץ לך ..... תחכה לעוד תגובות בהצלחה
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים האם המאוררים שמחברים ל Harddisk מקצרים את החיים שלהם ?המאורר שמחובר ל Harddisk רוטט ומרעיד את האזור בזמן עבודה במהירות גבוה.עד כמו זה בריא ל HD ?
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים ^בצילום שפירסמת כאן (התחתון) רואים שני מאווררים מחוברים לגוף קירור שמוברג לדיסק הקשיח.אין ספק ששני המאווררים גורמים לדיסק הקשיח לרעוד, השאלה האם הרעידות פוגמות בפעולות הדיסק או מקצרות את החיים שלו ?
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר הוא בכלל לא רועדנגעתי בו כשהמאווררים פועלים והוא לא רועד בכללאתה מדמיין ומה הקשר לקיצור החיים שלו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.