פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים בוקר טוב לכולםבשבוע שעבר ראיתי שהטמפ' של הכונן קשיח שלי מגיעה ל45-50 מעלות לכן החלטתי לשים יחידת קירור שרכשתי מפיסי קולאחרי ההתקנה בדקתי שוב את הטמפ' באוורסט וראיתי שזה עדיין מגיע ל42 מעלות למרות שבפיסי קול היה כתוב שהקירור יפחית לי את הטמפ' ב20 מעלות לפחותיצרתי עימם קשר והם אמרו לי שאוורסט מזייף ולא יכול לתת לי את הטמפ' האמיתית של הכונן קשיח מכיוון שאין על הכונן קשיח חיישן טמפ'רציתי לדעת מה אתם חושבים על זהומה כדאי לי לעשות ואיך לבדוק באמת את הטמפ' ולדעת שלא רכשתי את יחידת הקירור לחינם....?תודה
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים תבדוק בתוכנה אחרת כמו SpeedFan..למרות שמאוד נראה שהוא מתחבא מאחורי התירוץ הזה בלי שום בסיס אם הוא ישר זרק את תירוץ ה'אוורסט מזייף'.זה גם לא משנה אם הוא מזייף או לא, כי עדין צריכה לרדת טמפ' מסוימת. אז אם האוורסט אומר שהכונן קשיח שלך הוא 100מעלות, ובפועל הוא 40. והתקנת קירור חדש וירדו 10 מעלות (סתם דוגמא), אז עכשיו באוורסט תראה 90 ובפועל 30. מבחינתך אתה אמור לראות את השינוי באוורסט, זה לא משנה.
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר בדקתי גם עם ספיד פאן וזה מראה את אותה הטמפ'דיברתי איתו שוב והוא אומר שיש ערכה כזו שעם חוטים ומדבקים מדבקה על הכונן קשיח וזה מראה טמפ' מדוייקת ורק ככה אפשר לבדוק את הטמפ'מה אתה מציע לי לעשות?בדקתי והקירור עובד חשבתי אולי לא עובד אבל עובד הכל
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר אתה בטוח?הדיסק קשיח לא יהיה בסיכון?כדאי להחזיר? אני לא חושב שאני אקבל את הכסף בחזרהואם כבר להחזיר אז בטח זה לחליף כי כסף הם לא יחזירו...מה אני כבר יכול לקחת במקום?המוצר עלה לי 50 שקלים + 10 שקל משלוחאין לי מארז שקוף ככה שאין טעם לקנות דברים מוארים מה אפשר במקום?
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים קודם כל לפני שאתה בוחר מה אתה רוצה, תתקשר ותוודא שהם מוכנים להחליף כולל את מחיר המשלוח.
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים אם לא לקבל את הכסף בחזרה אז לפחות החלפה במוצר אחר אני לא חושב שתהיה בעיהפד לעכבר אולי או ערכה לניקוי מסך LCD
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר טוב תקשיבו חברההחלטתי להחליף את היחידת קירור של הכונן קשיח בקתודה מוארתעכשיו בלי הקירור הכונן קשיח מגיע לי ל40 מעלות במנוחה ול50 בערך במאמץאני צריך להשים לו קירור או שזו טמפ' סבירה?ואם כן איזה קירור יעשה את העבודה במחיר שהוא לא בשמיים?
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים זאת טמפרטורה סבירה בהחלט.מה שכן אתה יכול לשפר את הסירקולציה במארז אם תרצה ואולי זה ישפר לך קצת את הטמפ של הHDD.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר איך לשפר בדיוק אחי?אני לא מבין בדברים האלהאגב אחרי שהתקנתי את היחידת קירור והפעלתי את המחשב ישר פתחתי אוורסט והטמפ' של הכונן הייתה על 30אחרי שעתיים שהמחשב היה דלוק הטמפ' קפצה ל45 איך זה הגיוני?ובדקתי ליתר ביטחון שהקירור לא הפסיק לעבוד הוא עובד כרגילהא אחי ועוד דבר קטןפתחתי את המארז ושמתי יד על הקירור שהתקנתי על הכונן והוא עובד עכשיו פתחתי אוורסט הטמפ' הייתה על 44 ועצרתי את המאוורר עם היד למשך 4 דקות בערך והטמפ' נשארה על 44 איך אתה מסביר את זה? מה זה קירור ליופי? כאילו הוא לא עושה כלום אני לא מבין את זה.... ובאתר הם כותבים שזה מפחית ב20 מעלות לפחות את הכונן קשיח
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים איזה מארז יש לך?הצירקולציה במארז לא כול כך טובה אם יש לך מקום לאיזה מאוורר או משהו...
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר יש מארז די מאפן לא של חברה מסויימתאתה יכול לראות אותו כאןhttp://pc.xiizeos.com/images/frontierauroraeboxblanc.jpgמה עושים?
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים הסברים אפשריים למצב שלך:1. יתכן שהסירקולציה במארז שלך לא טובה ולכן הקירור אינו משפיע הרבה2. יתכן שהקירור שקנית לא מי יודע מהאני אומר תחליף אותו.. הוא לא נותן לך כלום והטמפ' שלך היתה בסדר גמור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.