פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מעבד:E8400 לוח: אסוס P5KPL-CM ,הבנתי שהוא לא הכי טוב...איזה מומלץ במחיר דומה?(300+-)הוא כולל בקר RAID?זכרון:2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 800MHZ
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר תראה את הרכיבים בהודעה הראשונה,נראה לי מספיק טוב,כולם בפורום המליצו עליהם
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים הם בסדר גמור..רק שאם אתה מתכנן לשחק עם הGMA 3100 המובנה בלוח אם..אצל תצפה למשהו נורמלי..
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים טעות!!! OCZ ו ASUS בשום פנים לא יעבדו טוב יחד!!! ראה הוזהרת. אז איך זה שאני עם לוח אם של ASUS וזיכרונות OCZ והכל בסדר ? אל תטעה את האנשים בבקשה, ישנם לוחות ספציפים שלהם בעיות תאימות עם זיכרונות ספציפים..מה שבעזרת הגדרות ידנית בביוס אפשר להתגבר על הבעיה. פותח התרד במקרה שלך לא אמורה להיות שום בעיה.
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים לא ממש יודע איך ומה להגדיר בביוס למען האמת..רוצה רק לחבר ושיפעלכמו שציינתי כבר זה רק בלוחות אם בזיכורנות ספציפים..במקרה שלך אין שום בעיה..המתח הוא סטנדרטי..
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים אל תטעה את האנשים בבקשה, ישנם לוחות ספציפים שלהם בעיות תאימות עם זיכרונות ספציפים..מה שבעזרת הגדרות ידנית בביוס אפשר להתגבר על הבעיה.פותח התרד במקרה שלך לא אמורה להיות שום בעיה.האם לאסוס P5E יש בעיית תאימות עם OCZ REAPER 800MHZ CL4? האם הוא מאחד הלוחות הספציפיים? כי אני רואה בCPU-Z ובPC WIZARD שהזיכרונות עובדים על 400 מגה הרץבבקשה תענו מפני שאני שוקל להחזיר את המחשב החדש לחנות...
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים אבל ב2 התוכנות המחשב מראה לי שכל זכרון בנפרד עובד על 400MHZאיך מעלים תמונה לאתר?
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים אבל ב2 התוכנות המחשב מראה לי שכל זכרון בנפרד עובד על 400MHZאיך מעלים תמונה לאתר?תעיין בסטיקי של הפורם הנ"ל..תריץ חיפוש בפורום...ותאמין לי שתמצא את התשובה..ואפקטיבי הזיכרונות של עובדים על 800...אין מה לדאוג..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.