עבור לתוכן

[שאלה] בקשר להעברת מידע מכונן קשיח לשני מבלי לפרמט הסבר בפנים

Featured Replies

פורסם

יש במחשב הישן ישן שלי כונן קשיח של 8 ג'יגה ואבא שלי משתמש בו בעסק והבאנו עוד כונן קשיח של 80 ג'יגה והרי צריך הכל מקורי בעסק ואני רוצה להעתיק את כל ה8 ג'יגה כמו שהוא בלי לפרמט את הווינדוס וזה פשוט להעתיק הכל כולל הכל לכונן של ה80 והכל ישאר רגיל כי יש שמה כל מיני תוכנות וכאלה אפשרי דבר כזה?

יש לו תוכנה שעובדת רק בווינדוס 98 ויש לו את הדיסק המקורי וניסיתי להתקין את הווינדוס היום על הכונן החדש אבל יש בעיות עם ההתקנה בגלל שהדיסק כבר שרוט בכל מקום זה לא מזהה חצי מהקבצים אז אני רוצה פשוט לקחת את הכל כמו שזה ולהעתיק (לא להעביר) לכונן של ה80 וזהו פשוט שהוא יפתח והכל יהיה רגיל רק יהיה עוד איזה 70 ג'יגה בלי להתקין ווינדוס מחדש וכאלה אפשרי?

פורסם

אתה יכול לנסות להשתמש בghost או פתרונות דומים.

לא פשוט יותר להוסיף את ה80 ג'יגה בנוסף ל8 הקיימים?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לנסות להשתמש בghost או פתרונות דומים.

לא פשוט יותר להוסיף את ה80 ג'יגה בנוסף ל8 הקיימים?

פשוט אבל אני לא יכול להתקין את הווינדוס 98 על הכונן השני כי הדיסק עושה בעיות וצריך קוד בגלל שזה חייב להיות חוקי בגלל העסק אבל חשבתי כבר על משהו אני יוריד ווינדוס 98 ואיפה שהוא עושה בעיות בהתקנה כי הוא לא מוצא קבצים אני יכניס את ההורדה ואז בסוף אני ישים קוד מקורי

או מה אתה אומר על לעשות image של הווינדוס המקורי בclone cd ואז לצרוב מחדש זה יעזור?

פורסם

קודם כל מה שקובע אם הוינדוס מקורי או לא זה הקוד.

כלומר אתה יכול להשתמש ישר במה שהורדת רק עם קוד מקורי.

מה שהצעתי לך זה לעשות image 1:1 להארד דיסק שלך עם ghost ולהעביר את זה להארדדיסק השני

או שהכי פשוט זה להוסיף את ה80 כמשני ל8 הקיים וזהו..למה לשבור את הראש?

פורסם
  • מחבר

קודם כל מה שקובע אם הוינדוס מקורי או לא זה הקוד.

כלומר אתה יכול להשתמש ישר במה שהורדת רק עם קוד מקורי.

מה שהצעתי לך זה לעשות image 1:1 להארד דיסק שלך עם ghost ולהעביר את זה להארדדיסק השני

או שהכי פשוט זה להוסיף את ה80 כמשני ל8 הקיים וזהו..למה לשבור את הראש?

פשוט הכונן של ה8 ג'יגה הוא בן 8-9 שנים ולא רוצה שהוא פתאום יפסיק לעבוד בקיצור נראה לי אני יעשה עם גוסט רק אתה יכול להביא לי מדריך לזה אולי איזה לינק למדריך בבקשה?

פורסם

גוגל הוא חברך הטוב..

אין לי מדריך בנמצא,בדוק בסטיקי בפורום הזה וכמו שאמרתי חפש בגוגל

פורסם
  • מחבר

גוגל הוא חברך הטוב..

אין לי מדריך בנמצא,בדוק בסטיקי בפורום הזה וכמו שאמרתי חפש בגוגל

טוב תודה מצאתי כבר אפשר לנעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים