עבור לתוכן

הבדלים בין 2 דגמי HD4870

Featured Replies

פורסם

Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! - 1355 ש"ח

Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! - 1433 ש"ח

מה ההבדלים בין הדגמים (קירור / באנדל / משהו ?) או שסתם יש את ההפרש בין המחירים ?

פורסם

תחפש באינטרנט את הבאנדל, אבל בגדול אני בספק אם ההבדלים, אם ישנם, מצדיקים את ההפרש.

לדעתי לך על האופציה הזולה יותר.

פורסם

לדעתי זה עניין של העדפת חברה.

אני למשל מעדיף את Sapphire ואני מוכן לשלם עוד כמה עשרות שקלים בשבילם.

פורסם
  • מחבר

השאלה למה ? הכרטיסים שלה יותר אמינים ? באנדל יותר טוב ? קיימת יותר זמן ? סתם השם שלה נראה לך יפה...

פורסם

פותח התרד תמיד יש חברות ש"יותר נחשבות" ותמיד יש כאלו שפחות..

בגדול מבחינת הביצועים כל הכרטיסים הם +- אותו הדבר..

ההבדל הוא בבאנדל/קירור (גרסות מיוחדות)/אחריות ומחיר בסופו שלדבר..

תבדוק את עניין האחריות...אם היא אותו הדבר..בדוק את הבאנדל..תבדוק מה שמתאים לך..אם הפרמ6טריםה אלו שווים +-..לך על הזול יותר..

פורסם

השאלה למה ? הכרטיסים שלה יותר אמינים ? באנדל יותר טוב ? קיימת יותר זמן ? סתם השם שלה נראה לך יפה...

כי היא יצרנית כרטיסי הATI הכי ותיקה וגדולה. ומייצרת רק כרטיסי ATI. אני תמיד מעדיף את החברות שמפיצות רק את כרטיסיה של חברה אחת.

וGIGABYTE מייצרים כרטיסים של NVIDIA ושל ATI.

לא שGB פחות טובים, פשוט אני מעדיף את SAPPHIRE, שיודעת מה היא עושה כבר הרבה שנים. גם GB חברה נחשבת. בתכלס כמעט בטוח שלא תמצא הבדל בין אותו הHD4850 מבית SAPPHIRE ומבית ZOTAC או CLUB3D.

פורסם

זה אותו באנדל ואותו כרטיס, לפני כמה ימים הכרטיסים היו במחירים זהים.

הם שינו את המחיר בגלל הביקןש שכניראה היה לספייר

זה לפחות דעתי..

אני קניתי את ה gigabyte עוד שהם היו אותו מחיר ..

פורסם
  • מחבר

כבר חודש שזה המחיר +- בחנות הזו.

פורסם

כבר חודש שזה המחיר +- בחנות הזו.

לפני שבוע SAPPHIRE HD4850 עלה 995. אני קניתי שם את המחשב ואת הכרטיס אז, אז אני מאמין שאני יודע יותר טוב ממך.

ממליץ בחום על TMS.

פורסם

לפני שבוע SAPPHIRE HD4850 עלה 995. אני קניתי שם את המחשב ואת הכרטיס אז, אז אני מאמין שאני יודע יותר טוב ממך.

ממליץ בחום על TMS.

כן אבל הוא מדבר על הHD4870 ולא הHD8450 שקנית..

ולגבי

כי היא יצרנית כרטיסי הATI הכי ותיקה וגדולה. ומייצרת רק כרטיסי ATI. אני תמיד מעדיף את החברות שמפיצות רק את כרטיסיה של חברה אחת.

וGIGABYTE מייצרים כרטיסים של NVIDIA ושל ATI.

לא שGB פחות טובים, פשוט אני מעדיף את SAPPHIRE, שיודעת מה היא עושה כבר הרבה שנים. גם GB חברה נחשבת. בתכלס כמעט בטוח שלא תמצא הבדל בין אותו הHD4850 מבית SAPPHIRE ומבית ZOTAC או CLUB3D.

אבל שכחת שהיא אחראית לחברת ZOTAC חברת בת שתייצר כרטיסי מסך של NVIDIA..זה מוריד מהאיכות/טיב שלה ? ממש לא.

פורסם
  • מחבר

ממליץ בחום על TMS.

רק שהמחירים שם...

פורסם

מוכר בחנות מחשבים אמר לי שעד המיזוג עם amd, חלק מהאנשים העדיפו את הכרטיסים מתוצרת Sapphire מכיוון שבכיר בהנהלת Sapphire היה קרוב משפחה של בכיר ב ati, מה שהקנה להם עדיפות מסויימת- יתרון שבוטל עם המיזוג עם amd.

נשמע לכם מוכר/ הגיוני?

פורסם
  • מחבר

איזה יתרון ? להוציא לוחות דפוקים יותר אצל המתחרים כדי לפגוע באמינות של הקו ?

פורסם

אין לי מושג, אבל זה מה שהוא אמר כששאלתי אותו למה שמעתי הרבה המלצות דווקא על Sapphire...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים