עבור לתוכן

שאלה | כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

שלום! היה לי כרטיס מסך 260GTX וראו אחרי בדיקת הכרטיס בחנות נמצא שיש לו בעיות של חומרה, (ארטיפקטים וכל זה...)... עכשיו אני מקבל עליו זיכוי ורציתי כרטיס אחר, שמעתי שהכרטיסים של ATI טובים מאוד יחסית, אז השאלה שלי היא איזה כרטיס שלהם מומלך כיום?, או חברה אחרת של כרטיסי מסך...

פורסם

4870

פורסם
  • מחבר

4870

אבל שמעתי שהכרטיס מגיע לטמפ' גבוהות יחסית, 80+ זה לא מסכן את הכרטיס?

פורסם

זו הטמפרטורת עבודה שלו, זה לא משהו לא תקין.

בכל מקרה אתה יכול בקלות להוריד את הטמפ' ע"י העלאת המהירות של המאוורר.

כברירת מחדל המאוורר עובד על כ- 20% ומעלה את המהירות בהתאם לצורך (בצורה הזו המעלות 70-80~).

אצלי למשל העלתי את המהירות לכ- 30% והכרטיס נמצא על כ- 60 מעלות, ניתן להעלות את המהירות לכ- 35% לפני שהמאוורר של הכרטיס מתחיל להשמיע רעש ששמים לב אליו.

אם אתה לא רגיש לרעש, אתה יכול להעלות יותר את מהירות המאוורר ולקבל מעלות קרירות יותר...

פורסם
  • מחבר

זו הטמפרטורת עבודה שלו, זה לא משהו לא תקין.

בכל מקרה אתה יכול בקלות להוריד את הטמפ' ע"י העלאת המהירות של המאוורר.

כברירת מחדל המאוורר עובד על כ- 20% ומעלה את המהירות בהתאם לצורך (בצורה הזו המעלות 70-80~).

אצלי למשל העלתי את המהירות לכ- 30% והכרטיס נמצא על כ- 60 מעלות, ניתן להעלות את המהירות לכ- 35% לפני שהמאוורר של הכרטיס מתחיל להשמיע רעש ששמים לב אליו.

אם אתה לא רגיש לרעש, אתה יכול להעלות יותר את מהירות המאוורר ולקבל מעלות קרירות יותר...

אז אתה ממליץ לי בעצם לקחת את הכרטיס "HD4870" ?, ואיך הוא במשחקים כמו קרייסיס, גירד וכו' נותן ביצועים טובים??... למה ה - 260GTX נתן לי ביצועים לא משהו..

פורסם

4870.

ה 260 שלך, כמו שציינת היה תקול. אם הוא היה תקין - לא היית מחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

4870.

ה 260 שלך, כמו שציינת היה תקול. אם הוא היה תקין - לא היית מחליף אותו.

זה נכון אבל לפי דעתי nvidia היא חרא של חברה שמוכרת כרטיסים תקולים ובמחירים מופרזים!, ואני בטוח שבכל 10 כרטיסים שהם מייצרים 5 מהם תקולים! כי הם לא יודעים לייצר כרטיסים הם קקות!!!

פורסם

זה באמת נכון, אבל הם לא מייצרים כרטיסים תקולים לכולם, רק לך.

זאת תוכנית שלהם לדפוק אותך בצורה עקבית כדי שתעבור כבר ל ATI.

פורסם
  • מחבר

זה באמת נכון, אבל הם לא מייצרים כרטיסים תקולים לכולם, רק לך.

זאת תוכנית שלהם לדפוק אותך בצורה עקבית כדי שתעבור כבר ל ATI.

אני פתחתי את הדיון הזה כדי שתעזרו לי למצוא כרטיס מסך במקום ה 260GTX, עכשיו הזיכוי שקיבלתי הוא 1,500 ש"ח ואני מעוניין בכרטיס אחר ולא של חברת ג'יפורס! עכשיו התקציב שלי הוא עד 1,500 , אז אני צריך עזרה כי אני רוצה כרטיס מסך טוב שיתאים למשחקים וכו', תודה...

פורסם

אמרו לך כבר - 4870.

בהצלחה ותתחדש.

:)

פורסם
  • מחבר

אמרו לך כבר - 4870.

בהצלחה ותתחדש.

:)

אבל ראיתי שיש בכרטיס 4870 רק 512 בזיכרון, זה לא מעט מדיי?.. ומה החסרונות של הכרטיס הזה?...

פורסם

4870 כי אין משהו אחר !

או שאתה רוצה לעשות סיבוב נוסף עם NVIDIA ולבחון את הבעיה ולזרוק שוב פעם עוד סכום עתק של כסף ?!

שאלת ?... המליצו לך את הטוב שיש .

קיבלת את זה או לא , החלטה שלך . ;)

פורסם
  • מחבר

4870 כי אין משהו אחר !

או שאתה רוצה לעשות סיבוב נוסף עם NVIDIA ולבחון את הבעיה ולזרוק שוב פעם עוד סכום עתק של כסף ?!

שאלת ?... המליצו לך את הטוב שיש .

קיבלת את זה או לא , החלטה שלך . ;)

תקשיב, אני חשבתי באמת לקחת את הכרטיס של ATI 4870, אבל אני רואה מלא תלונות של בעלי 4850 שהוא עושה להם מלא רעשים כשהם מעלים את מהירות המאוורר של הכרטיס, עכשיו רציתי לדעת אם בעיה זו קיימת גם ב - 4870 ??

פורסם

אז אתה ממליץ לי בעצם לקחת את הכרטיס "HD4870" ?, ואיך הוא במשחקים כמו קרייסיס, גירד וכו' נותן ביצועים טובים??... למה ה - 260GTX נתן לי ביצועים לא משהו..

אני לא מחשיב את עצמי כ- Hardcore gamer, וה- HD4870 בהחלט מספיק לי (מריץ את גריד על הגדרות הכי גבוהות, כנ"ל את COD4, ואת קרייסיס בהגדרות High בשילוב עם Very High מעל 30fps, כל אלו ברזולוציה 1920x1200), אני כרגע לא רואה צורך במשהו מעבר לכרטיס הזה, אני מאמין שבעתיד כשיצאו משחקים חדשים, אני אוסיף לו עוד HD4870 או אם יהיה אפשר HD4870X2...

פורסם

לפותח הדיון, ענו לך מספר פעמים. בתקציב שציינת הכרטיס המומלץ ביותר הוא ה HD4870. זה בהנחה שאתה לא מעוניין לרכוש 260GTX שוב.

הכרטיס חזק, אין לך מה לדאוג.

תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים