עבור לתוכן

צריך עזרה בהוספה של קובץ MOV לפרוייקט פלאש

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מנסה ליצור שומר מסך שכולל בתוכו קטע מעבר עם סרטון mov.

נתתי לסרטון אפקט אלפא כאשר בעצם הוא עושה פייד אין ואז פייד אאוט.

כאשר אני מייצא את הסרט לקובץ SWF במצב של Full Screen כל הסרטון mov נעלם כלא היה קיים.

האם מישהו יודע מה עליי לעשות כדי להשתמש בקובץ mov בתוך הפלאש שלי עם אפקט פייד אין ואאוט בלי בעיות? תודה מראש.

פורסם

אתה צריך לשנות קבצי MOV לקבצי FLV

פורסם
  • מחבר

ברור אני עושה import והפלאש עושה כבר לבד את ההמרה.

אני כבר הוספתי את הסרטון והכל עובד פיקס, יש אפקט של פייד אין ופייד אאוט.

אבל כשאני export ל-swf ואני צופה בסרטון פלאש על full screen כמגיע הקטע שבו הסרטון אמור להופיע הוא פשוט לא מופיע כאילו שלא הוספתי אותו בכלל.

פורסם

ברור אני עושה import והפלאש עושה כבר לבד את ההמרה.

לא הוא לא, אתה צריך להמיר אותו.

אם יש לך את הגרסה המקצוענית של פלאש תריץ את Flash Video Encoder ותמיר איתו את הסרטון.

פורסם
  • מחבר

אבל בוודאות הקובץ כבר נמצא בפורמט של FLV,

עשיתי את ההמרה, זה לקח לי כמה דקות והקובץ MOV ששקל 30 מגה עכשיו שוקל רק איזה שני מגה.

תנסו בבקשה לעזור לי עם השאלה שלי ולסמוך על מה שאני רושם.

פורסם

איך אתה טוען את הסרט?

שאתה אומר שהוא נעלם, האם הוא לא מופיע בכלל? או שמופיע ולא עושה FO כמו שצריך?

פורסם

אבל בוודאות הקובץ כבר נמצא בפורמט של FLV,

עשיתי את ההמרה, זה לקח לי כמה דקות והקובץ MOV ששקל 30 מגה עכשיו שוקל רק איזה שני מגה.

תנסו בבקשה לעזור לי עם השאלה שלי ולסמוך על מה שאני רושם.

זה לא ממיר אותו בדיוק, אתה עדיין צריך את הקובץ MOV תנסה לשים את הSWF וקובץ הMOV באותה תיקיה אחרי הexport ולבדוק שוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אבל הבעיה שלי היא שבמצב של Full Screen הסרט נעלם כלא היה, אבל ב-Windowed mode הסרטון נראה בידיוק כמו שרציתי.

אולי מישהו יכול לפתור לי את הבעיה בדרך יותר קלה, אני רוצה לעשות שומר מסך, עם תצוגת תמונות שרצה באופן אקראי ומידי 10 תמונות יעלה סרטון בפיידאין ויעלם בפיידאאוט, האם מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לעשות את זה?

תודה מראש.

פורסם

אתה יכול להפוך את הסרט לMOVIECLIP של התוכנה... ואז לעשות את האפקט FADE על הMOVIECLIP (שהתוכנה תראה שהיא עושה FADE לMC ולא לאובייקט סרט) ... אם זה לא עובד, אז תמיד אפשר להמיר לFLV ואז זה פשוט פורמט שפלאש יודע לעבוד איתו הכי טוב (למרות שתכלס הכנסתי כבר פורמטים אחרים לתוכנה עם אפקטים של פלאש עליהם וזה עבד)

--אתה יכול להכין סרטון בתוכנת עריכת ווידאו כלשהי (אני משתמש בPRIMIERE PRO של ADOBE אבל לצורך סראטון פשוט שכזה MOVIE MAKER של WINDOWS יספיק) . לעשות את כל הסרטון עם הFADEים והתמונות לפי ראות עיניך, ואז את כל הסרטון הזה לשמור בפלאש כSWF ואז בעצם רואים סרט (כשכבר בתוך הסרט הכל עם FADEים) ככה- אתה בעצם מתחמק מלחפש איך הפלאש יעשה אפקטים על הסרט כי הפלאש רק יציג אותו. זה פתרון ערבי קצת ופתרונות כאלה לא נהוגים היות והם בעצם "לא פותרים אלא עוקפים את הבעיה" ... לשיקולך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים