פורסם 2003 ביוני 122 שנים בוקר טוב,אז ככה: יש לי מחשב שלא עובד.כאשר מדליקים אותו המאוורר לא פועל מה שרואים זה שנורית הבקרה בלוח האם נדלקת המאוורר של הCPU פועל לשנייה ומפסיק.המעבד לא מופעל וכלום לא נדלק .מה יכולה להיות הסיבה??תודה,יוסי
פורסם 2003 ביוני 222 שנים משהו מקצר את הלוח , נתק את כל הכבלים של החשמל מהכוננים ואת הכבלים של הide מהלוחתחבר חשמל רק ללוח , תוציא גם את כל הכרטיסים בpci , תשאיר רק את כ.מסךאם נדלק תחבר אותם אחד אחד לבודד את הבעיה
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מחבר מה שקורה שחיברתי רק את הספק ללוח האם.וללוח האם לא מחובר כלום - אין הדלקה של המחשב (אין תגובה ללחצן ON) במארז.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מה שקורה שחיברתי רק את הספק ללוח האם.וללוח האם לא מחובר כלום - אין הדלקה של המחשב (אין תגובה ללחצן ON) במארז.יש מצב לבורג קטן מתחת ללוח אם? עכשיו תגיד בדיוק מה אתה רואה... לפי מה שהבנתי:אתה מדליק את המחשב, הוא נידלק לשנייה, ואז נכבה? כל המאווררים נכבים או רק המאוורר של המעבד?
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מה שקורה שחיברתי רק את הספק ללוח האם.וללוח האם לא מחובר כלום - אין הדלקה של המחשב (אין תגובה ללחצן ON) במארז.כניראה שנישרף הלוח... נסה מעבד אחר.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מחבר מה שקורא שנורית הבקרה של לוח האם דלוקה (אור אדום) אבל ברגע שאני לוח על כפתור ההפעלההמאוורר של המעבד מתחיל לפעול לחצי שניה ואז מפסיק חוץ ממנו כלום לא עובד.גם נורית הבקרה שבמארז דלוקה (עוד לפני שאני לוחץ על ON)
פורסם 2003 ביוני 322 שנים אם זה פנטיום 4 אז תבדוק שהחיבור הנוסף המרובע מחובר כהלכהלפעמים יש בהם בעיות במגעים והם מנתקים את המחשב
פורסם 2003 ביוני 322 שנים המאוורר של המעבד הוא בעל RPM monitoring והוא מחובר לחיבור המתאים בלוח (CPU fan header)?
פורסם 2003 ביוני 422 שנים מחבר המאוורר של המעבד נמצא במקום הנכון ומחובר כמו שצריך.יש לי מחשב תואם ובו החיבורים זהים לחלוטין והוא עובד.האם אפשר להדליק את המחשב (להפעיל את לוח האם) לא דרך כפתור ההפעלה שבמארז.אולי הכפתור לא מתפקד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.