פורסם 2008 ביולי 3117 שנים יש אפשרות להפוך עכבר/מקלדת/ג'ויסטיק מחוטי לאלחוטי ?אם כן באיזה שיטה ? אינפרה אדום או בלוטות' או משהו כזה? מה הכי עדיף ?
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מצטרף לשאלה.והאם אפשר להפוך אוזניות רגילות לאוזניות בלטות' לפלאפון? אולי בעזרת איזה שהוא תוסף?
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מצטרף לשאלה.והאם אפשר להפוך אוזניות רגילות לאוזניות בלטות' לפלאפון? אולי בעזרת איזה שהוא תוסף?כו יש אביזרים אשר מתחברים לאוזניות חוטיותולפותח האשכול יכול להיות שיש אביזרים כאלה אני לא בטוח
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים כו יש אביזרים אשר מתחברים לאוזניות חוטיותולפותח האשכול יכול להיות שיש אביזרים כאלה אני לא בטוח אתה יכול בבקשה להביא לי את האתר שבו ניתן להשיג אביזר שכזה?
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים לרוב ההשקעה לא שווה אלא יותר זול לקנות אוזניות תואמות ומוצרים תואמים לצורך שלכםאלא אם כן מדובר במיקרופון מיקצועי ביותר או אוזנייות שעולות בסביבות ה 200$שימו לב שגם ל wireless יש packet lose (מאבד מהאיכות בקטנה)
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים אאממממ למישהו חסר ניסיון באלקטרוניקה לפי דעתי זה לא רעיון טוב לפרוייקט "קטן"... בעבור תיקשורת בלו טות' יש מספר רכיבים שמשתמשים בצורת התיקשורת הזאת... אבל הם משתמשים בפרוטוקול תיקשורת מסויים מה שאומר שתיהיה צריך להתאים את האביזר שלך לפרוטוקול ולחבר אל המערכת הזאת את המשדר / מקלט בלו טות' אינפרה אדום יש לך די הרבה מידע כאן עליו - די אפשרי לביצוע אומנם לפי דעתי זה יצא גדול מידי בשביל עכבר וכו' למיקרופון / אוזניות הכי טוב זה תיקשורת RF וגם על זה יש הרבה ידע שצריך לצבור אומנם מופיעים גם לא קצת סירטוטים יחסית מסובכים(בעבור משדרים ומקלטים איכותיים) של משדרים ומקלטים מסוג זה לכן עדיף לקנות מוכן וניגמר הסיפור snow
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מצטרף לשאלה.וכדאי לעשות את זה כי:נגיד יש מקלדת שאני ממש אוהב, ואין אותה בגרסה אלחוטית, זה יכול להיות נחמד מאוד לשדרג אותה כך.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים זה בעיה מכמה סיבות אה בעכבר זה ישב כבד בסוף של העכבר וגם עם עושים לעכבר קצת חוט ואז רק את זה כדי שלא ישב עליו אז אין לו מקור אנרגיה אז חייב להוסיף לו גם בטריה שזה עוד כובדאותו הדבר למקלדת צריך להוסיף לה מקור אנרגיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.