עבור לתוכן

מארז 0 DB

Featured Replies

פורסם

אז ככה. השתגעתי :silly: ונמאס לי :pissed: מהרעש של המחשב שלי. : :P4 3000GH לוח אם ALBATRON PX865PEC PRO. HD-WD80G ואיזה סתם כרטים מסך. (אני יודע שזה ענתיקה אבל אני לא צריך יותר בשביל מה שאני עושה איתו) ואני הולך על הקיצוניות. החלטתי לעיף לו את השני מאווררים 80 מ'מ לארגן ספק פסיבי וקרור למעבד פסיבי.

אז השאלות מתחילות: זה בכלל אפשרי להרכיב למעבד הזה קרור פסיבי ומה המחיר של אחד כזה? או שזה לא ילך?

וכמה בערך יצא לי ספק פסיבי של 400W?

פורסם

בכל מקרה זה עדיין לא יהיה 0DB ...

בגלל הדיסק הקשיח. אלא אם כן תקנה SSD, אבל לא נראה לי שתשקיע עד כדי כך...

פורסם

הספקים האלה יקרים ולא משתלמים.

מה התקציב הכולל?

פורסם

פותח התרד תהיה בטוח שאתה לא הראשון שרוצה לעשות את זה....

בכל אופן..למעבד הנ"ל אתה יכול לקחת את הסוניק של TT...ספק פאסיבי לא משתלם לקנות..כל ספק נורמלי עם מאוורר 120מ"מ יהיה שקט ובמחיר הוגן..

ותהיה בטוח שאם אתה לא משאיר את המארז שלך פתוח..מאוורר אחד לפחות..אתה תהיה חייב..

פורסם

אני לא הייתי עושה את זה עם פרסקוט בחיים. המעבדים האלה חמים יותר מQ6600 וממש קשה לקרר אותם כמו שצריך.

רוצה שקט? תחליף מערכת, כבר עדיף וגם יהיה משתלם יותר.

פורסם

היי זאת הגאווה של בעלי הפרסקוט

חח אצלי עם פריזר 7 פרו על המקסימום הוא מגיע ל65 + בעומס

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. הבנתי מה אתם אומרים. אבל עדיין נמאס לי מהרעש. יש לכם הצעות איך להוריד משמעותית את הרעש במארז?? חשבתי גומיות בין המאווררים למארז. חיים ולומדים.

פורסם

היי זאת הגאווה של בעלי הפרסקוט

חח אצלי עם פריזר 7 פרו על המקסימום הוא מגיע ל65 + בעומס

עם הBT שלי בOC ל4GHZ הוא לא עובר את ה65 בעומס...

בכל אופן..פותח התרד גומיות זה לא מה שימנע את הרעש..

איזה מארז יש לך ? איפה ממוקמים המאווררים ? איזה גודל הם ?

תפרט קצת יותר שנדע מ הלהציע..

פורסם
  • מחבר

שני מאווררים 80 מ'מ אחד סטוק אחד Sunbeamtech והמאוורר של הספק. שניהם מאחורה הסטוק מוציא השני מכניס. וואללה לא יודע איזה מארז. לא משהו רציני בכלל. המחשב כולו באופן כללי גרוטאה. אבל אני לא רוצה לקנות מערכת חדשה. והקצבתי בערך 800 עד 1000 שקל להיפטר מהרעש.

פורסם

בכל אופן תבדוק את קימת המארז..בטוח יש לך שם מקום למאוורר.

בכל אופן הסידרו הבא..

קידמי/תחתון >> מכניס אוויר

אחורי/עליון >> מוציא אוויר

צד/דלת >> מכניס אוויר

הקירור אתה סגור כבר על איזה או שפתוח להצעות ?

מאווררי 80מ"מ שקטים יש לך את זלמן...

פורסם
  • מחבר

בדקתי כבר כמה פעמים אין לי מקום בקדימה למאוורר. לא אני לא סגור על הקרורר אני פתוח להצעות. איזה זלמן?

פורסם

אתה בטוח ? אני די בספק "תחפור טוב"..אני מאמין שתמצא מקום למאוורר בקידמת המארז..יש מצב לתמונה של המארז ?

לינק המאוורר של זלמן

http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=204

אם אתה רוצה קירור טוב עם מינימום מאווררים לך על הסוניק...

http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0323/cl-p0323.asp

הסוניק+מאוורר 120מ"מ יעשו את העבודה בלי הרבה בעיות...

פורסם
  • מחבר

כרגע יש בעיה עם תמונה. נתתי את המצלמה לחבר והוא יחזיר אותה רק עוד יומיים. הלינקים שנתת לי לא מציינים מחירים יש אותם בארץ בכלל?

פורסם

ברור..חפש בחנות שאתה מעוניין לקנות ממנה...אם לא תמצא תציין איזה חנות זאת או מה קרוב אליך ונעזור לך.. ;D

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים