פורסם 2008 ביולי 3017 שנים שלום!שיחקתי TF2 לפתאום הופיע לי מסך כחול וריסט ישר אחריזה הקובץ דאמפ של השגיאה אני ישמח אם משהו יוכל להגיד לי מה הבעיה!תודה מראש![attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים לפי הנתוח זאת כנראה הבעיה: Probably caused by : ndis.sys ( ndis+3601 ) מה שמצביע על תקלה בדרייבר של הכרטיס רשת. אני מקווה שאתה לא משתמש בכזה של USB. בכל מקרה תעדכן את הservice pack אם לא עשית את זה עד כה.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים גם לי יש את הבעיה הזאת כרטיס רשת של LEVEL1רוואטר של 3COMחלונות XP S2מה עושים?
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר אין לי USB זה כבל רשת מחובר ישר לראוטר המחשב תמיד מעודכן וSP1 מותקן מה אתה חושב שאפשר לעשות? עריכה: אני מוריד דרייברים לכרטיס רשת מהאתר של גיגהבייט! http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2599 עריכה 2: התקנתי את העדכון מהאתר בנתיים אני גולש בסדר אני ינסה לשחק ונראה אם זה חוזר! מקסימום אני יחזור לפה בנתיים אפשר לעזור ל Michaeld! תודה!
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים הכרטיס רשת/מודם שלך הוא USB?לא זה כרטיס רשת אלחוטי PCI דגם מדויק LEVEL ONE WNC - 0301העריך תשובה עוזרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.