עבור לתוכן

צריך המלצה למכשיר משלוב פקס+ מדפסת+ מכונת צילום

Featured Replies

פורסם

מחפש מכשיר קל לתפעול למשרד בינוני - שניתן יהיה להפעיל את הפקס שבו גם ללא חיבור למחשב (השימוש העיקרי בתקופה הקרובה)

מכשיר הפקס הפשוט שברשותי זולל לי דפי קופי ללא הפסקה.

לא מעוניין במכשיר בזבזני ולהוציא כל חודש מאות שקלים על מחסניות דיו - ולכן שוקל אולי לקחת מכשיר לייזר על בסיס טונר (שיש לו תחליפים בשוק ושלא מתייבש עקב אי שימוש)

המליצו לי על HP LASERJET 2727NF (תמיכת HP בעייתית בארץ) - שוקל אולי גם חברות אחרות XEROX , BROTHER, CANON וכו'.

תקציב 1500- 1000 ש"ח. מחפש מכשיר שכולל תמיכה טובה בארץ למקרה הצורך.

אודה להמלצותיכם

פורסם

אתה בדיוק תיארת עכשיו את ה5783 של אצ פי

מאוד חסכוני ומתאים למשרד בינוני!

מאוד מומלץ במיוחד במבצע שלו שהוא מגיע עם ראש מוגדל ובנוסף ירד ל600 במקום 700

דווקא התמיכה של אצ פי מעולה ויש גם בנוסף שירות עד הבית במקרה של תקלה שהתמיכה התכנית לא מצליחה לפתור..מאוד ממליץ

פורסם

לא מנסיון אישי , אבל L7590 עושה את העבודה מצויין. זו מדפסת משולבת (פקס,סורק, צילומים) הזרקת הדיו המהירה ביותר, מתחרה בלייזר ואף יותר מהירה מחלק מהדגמים. יש יכולות הדפסה דו צדדית מובנית (דופלקס) ורשת חוטית. מדפסת מאוד חסכונית כ- 2000!!! דפים לשחור וכ- 1500 לצבע למחסנית. (2000 ו 1500 לא טעות דפוס). יש 4 ראשי דיו 1 שחור ו 3 צבעי יסוד.

החסרון - גודל. בערך פי 2 בגודל ממדפסת משולבת סטנדרתית... אם אין בעיה של מקום - מומלץ.

המחיר בסביבות 1100 שח.

אם תשקיע 1600~ ב L7680 תקבל משטח סריקה מעט גדול יותר והדפסה דו צדדית בו זמנית (לא בטוח לגבי זה, רק ממה ששמעתי) ועוד כמה פיצ'רים מעטים כמו מסך תצוגה וכדומה.

בדגם L7780 תקבל גם רשת אלחוטית אבל המחיר... 2200 שח..

לחילופין יש את PIXMA MX850 של קנון שנראית לי קצת יותר איכותית בכל הנוגע להדפסת תמונות. המדפסת חסכונית, אך לא כמו הHP (אפילו לא קרוב). יש לה כמה פיצ'רים מגניבים והיא גם די מהירה (שוב, לא כמו הHP , אך מהמהירות בשוק בטווח המחירים הזה). המחיר כ- 2100 ש"ח. (אך ללא רשת אלחוטית).

לסיכום אם אין לך בעיה של מקום, ומטרת המדפסת היא לא במיוחד עבור הדפסת תמונות הייתי הולך על סדרת L7000 של HP.

פורסם

מחזק.

אם אתה מחפש מדפסת חסכונית זאת מדפסת מעולה (רק שתדע שמהירויות בתכלס לא מגיעים למה שמציינים על המדפסת אבל זה תכלס לא משנה..מה שחשוב זה החיסכון שהמדפסת מציעה)

פורסם

הלוואי שכל התמיכות בארץ בכל חברה יגיעו ל 30 אחוז מרמת התמיכה של HP בארץ,עשו שינוי ענק ב 3 שנים האחרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים