עבור לתוכן

זקוק לחוות דעת על עיצוב של אתר שבניתי

Featured Replies

פורסם

לשנות פונטים...

פורסם

אז ככה:

דבר ראשון התפריט הראשי למעלה:

לא מתאים מה שיש שם (אין לי מושג אם זה FILL 0 ועל זה STROKE או שזה PATTERN), תחשוב על משהו יותר סקסי כי זה לא יפה ולא קריא..

הלוגו יפה מאוד

פונט כמו שקודמי אמר צריך להחליף, במיוחד בתפריט הימיני.

שים לב שבתפריט הימיני האורך של המסגרת של הכפתורים לא תואם, חלק ממשיכים שמאלה עד הסוף (5 הראשונים) והשאר נקטעים לקראת הסוף

הלשונית לא סימטרית, להעלות אותה איזה פיקסל אחד למעלה ואולי לרשום עלי כותרת (של הפוסט או מה שזה לא יהיה)

הSEND בדרך כלל אמור להיות למטה ולפי דעתי אולי גם לשנות אותו קצת, הוא נראה מאוד מיושן (כמו הכתפורים הראשונים של HTML..)

שים לב שעל החלון (עם הלשונית) של TRANSPARENCY לא של 0% ככה שרואים את הרקע מאחור.

ותראה אולי איך יראה אם תשנה את הקווים שבין התפריט למעלה מ - | ל- \

אבל בעיקרון, הרעיון לא רע בכלל

פורסם
  • מחבר

מושון - תודה רבה על ההמלצות!

אז ככה:

-את התפריט העליון אני אשנה את הכתוב לברור יותר.

-אין תפריט ימיני , אולי שמאלי?

-את הכפתורים אני אתקן, זה לא היה אמור להיות ככה, פיספוס מוזר. תודה על תשומת הלב.

-את הלשונית אני אעלה בפיקסל בודד.

-את כפתור הSEND הישן דווקא אהבתי, ואם אני אשים אותו למטה זה יראה די מחורבן ^-^' .

-לחלון נתתי קצת שקיפות כדי שיראה יותר מעניין.

-את הקווים לא נראה לי שאשנה - הסטייל הזה יותר רשמי.

ולסיום!

תודה רבה על תשומת הלב הרבה, הקפדנות ודרך התבטאותך הנעימה.

כמוכן תודה כבה גם לך , דיוגנס.

***עריכה אמרת שהתפריט השמאלי לא קשור- אז בעיקרון כדאי לכתוב מעל: PORTFOLIO? [תיק עבודות]

היית אולי גם מקטין את הכתב בתפריט השמאלי?

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אגב, בין הHOME לCONT חסר |.

תראה, יש חוקים לא כתובים לעיצוב אתרים..

למשל למעלה, האינטרקטיביות שמתרחשת בין מעבר בשדות (מHOME לABOUT US) צריכה להיות יותר ממשית, זאת אומרת כאילו יש לך שם באמת כתפורים ולא LAYER של טקסט צמוד אחד לשני.

מה עוד HOME לעולם לא יהיה סוף השורה אלא תמיד בהתחלה...

בלשונית אני חושב שאתה צריך לשים את הכותרת של אותו עמוד, זאת אומרת אם אתה עכשיו בHOME אז שהיה רשום שם את השם של החברה, אם אתה עכשיו בNEW אז אתה צריך לכתוב שם את שם הכתבה שמפורסמת וכו'..

וכן, התכוונתי לתפריט השמאלי, כי בתאכלס חסר קצת סדר אסטטי באתר...

ולגבי הפונט.. אם אתה שואל אותי, שאני מסתכל על התפריטים - אני לא בטוח שצריך 2.. הכל שם די גדול ומבולגן.. שם לב שעכשיו האתרים שבונים הם יותר מסודרים ובנויים בCSS או פלאש. מעט מאוד מהאתרים הם תוצר של פרופר PHOTOSHOP אבל אם כבר אתה צריך שהאתר יהיה סקסי, דיכנסו ויגידו ואי איזה עיצוב ב*****..

אגב, אולי הייתי משנה את STROKE של התפריט העליון.. השחור נראה קצת לא קשור.

תפרסם עדכונים מדי פעם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים