פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר תוספת נוספת לאור בקשת הקהל. אני חושב שמדובר באוסף מרשים בהחלט ולכן לא יתווספו תמונות נוספות אלא אם כמובן תציעו רעיונות מעניינים במיוחד.
פורסם 2003 ביוני 122 שנים Skull, Skull, SKULL!! :-[גם טקסט מאונך כמו במטריקס יכול לצאת מענייןהסמל הלא קיים של HWzויכול להיות מעניין כל מיני עיגולים מיופים עם קישוטים מסביב שיקיפו חורים של מאווררים
פורסם 2003 ביוני 122 שנים באמת צריך גולגלות!!!!עכשיו תן לי להבין איך בדיוק זה מדבקות? וזה בגודל של דלת של מחשב?ומאיפה אני מביא כאלה דפים ענקיים של מדבקות?
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר היתרון בתמונות ווקטוריות הוא שאתה יכול להתדיס אותם באיזה גודל שאתה רוצה.מה שאומר שאתה מסוגל להדפיס תמונה בגודל של A4 או בכל גודל אחר (במידה ויש לך דפים מתאימים).
פורסם 2003 ביוני 122 שנים יש את הדרקון הזה (שאולי גם יצורף) אבל לדעתי הוא לא מספיק דרקוני בשביל להיות ה "דרעקון" ;D דרעקון זה לא דרקון. דרעקון = (אל תשאל אותי איך להפוך את זה לתמונה לחיתוך שתיצא נורמלית )
פורסם 2003 ביוני 122 שנים פצצה אח שלי אבל שנה את זה ל The Grey Matter הfuckות יותר יפה חחוגם יש לי שאלה לא ממש קשורה אבל... תגיד איפה אפשר לחרוט ככה (חנות אני מדבר ) וכמה לוקחים על פרספקט בגודל של חלון למארז ~ אני יודע שאותיות זה לא הרבה בכלל אבל ציור זה יקר ואם אתה מביא זה עוד יותר יקר אז אם יש לך ידע אז שתף בבקשה
פורסם 2003 ביוני 122 שנים דרעקון זה לא דרקון. דרעקון = (אל תשאל אותי איך להפוך את זה לתמונה לחיתוך שתיצא נורמלית ) ככה?
פורסם 2003 ביוני 122 שנים פשוט יפה !!!!! אחלה של מדבקות במיוחד אלה שעם המטוס הטנק והנץ.... אבל אם תוכל לעשות מדבקה של כאוס זה יהיה הכי פצצה !!!!!! :AR15:
פורסם 2003 ביוני 122 שנים תוספת נוספת לאור בקשת הקהל. אני חושב שמדובר באוסף מרשים בהחלט ולכן לא יתווספו תמונות נוספות אלא אם כמובן תציעו רעיונות מעניינים במיוחד. חחחחח הרגת אותי עם הנרגילה... לא ציפיתי שתעשה צללית מהנרגילה שלי... אוי זה טוב....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.