פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר אפשר להציע תוספת?הייתי רוצה את הסמל של הGDI מC&C המקוריconsider it done... ;D and by that i mean - already did it נראה לי שהכי טוב שזה יהיה קובץ ZIP/RAR שיכיל את כל התמונות, בקובץ של תמונה {מן הסתם..} ולא של Acrobat Reader .זה הפתרון המועדף עלי, ויתכן שזה מה שאני אעשה.אבל אז אני אשים את כל התמונות בפורמט WMF על מנת שהם לא יאבדו רזולוציה.הרעיון של הPDF הועלה בעבור הבודדים שלא יודעים איך להדפיס תמונה עם ACDSEE או כל תוכנה אחרת שתומכת בזה (למען האמת אפילו וורד תומך בזה).אז אני חושב שרעיון הPDF ירד...
פורסם 2003 במאי 3122 שנים הדרעקון מקופח? בכל מקרה: Hail TGM! אבל משהו גולגלתי אין אבל בשביל זה יש את פלאי התמונות של הWorD
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר יש את הדרקון הזה (שאולי גם יצורף) אבל לדעתי הוא לא מספיק דרקוני בשביל להיות ה "דרעקון" ;D
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר העטלף יצורף (אם יהיה לי זמן)את הנרגילה אני לא חושב שאוכל לצרף, כי פשוט זה לא יראה טוב בצורה ווקטורית
פורסם 2003 במאי 3122 שנים דווקא פעם במסיבה היה צל של נרגילה על חולצה של מישהו וחשבנו שזה תמונה שמצויירת על החולצה (היינו שפוכים וראינו דו מימד),ודווקא היה פצצה של דבר...
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מה דעתכם? ניסיון קצר עם נרגילה אז יכולות להיות טעויות, דרך אגב, צייר :lol: :lol: ככה נראית נרגילה!
פורסם 2003 במאי 3122 שנים איפה זה שם בעמוד הראשון של התרד?כי אני לא ראוה תמונות בכלל שם וגם לא קישור שעובד.
פורסם 2003 במאי 3122 שנים זה נעלם עכשיו משום מהאבל זה בת'רד הראישון אחרי השורה:"ועכשיו הפריוויו שציפתם לו"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.