עבור לתוכן

ערכת ציורים להדבקה על המארז גרסא 2 - Preview

Featured Replies

פורסם

לאור הצלחתה הרבה של ערכת המדבקות הקודמת שפרסמתי באתר (יותר מ 2000 הורדות!), והביקוש הרבה לערכה נוספת כזו. The Grey Matter Studios גאים להציג את הערכה המושלמת (כמעט) של מדבקות למארז (Vol. 2). הערכה החדשה כוללת את כל מה שלא היה בגרסא הקודמת ועוד הרבה יותר. מכיוון שהגרסה הסופית תהיה מוכנה רק לקראת סוף השבוע הבא החלטתי להציג בפניכם תמונת Preview של הציורים שיכללו בערכה שתוכלו להדפיס ולעטר באמצעותם את מארזכם.

כל הצעה או רעיון לציורים נוספים יתקבלו בברכה.

ועכשיו לPreview שציפיתם לו:

tgmprev.jpg

הקובץ המלא (כנראה בגרסת PDF ) ישחורר בסוף שבוע הבא, בלעדית ל HWzone.

• תגובות 40
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איכותי פשוט איכותי

פורסם

אתה עיצבת לבד תמונה תמונה?!

אם כן, זו פשוט אומנות!

איכותי

פורסם

ממש יפה!

מחכים בקוצר רוח לפרו

פורסם

מעולה!!!

קבל ח"ח

פורסם
  • מחבר

אתה עיצבת לבד תמונה תמונה?!

חלק נכבד מהתמונות ציירתי מאפס.

ובשאר התמונות הסתמכתי על שרטוט או תמונה שמצאתי באינטרנט ועל גביה ציירתי ציור ווקטורי שבו השתמשתי.

פורסם

אם כך, אז זו באמת עבודה מצויינת!

מה יהיה הגודל הסופי של כל תמונה? ככה?

פורסם

אפשר להציע תוספת?

הייתי רוצה את הסמל של הGDI מC&C המקורי

פורסם

נחמד מאוד

אבל...

ערנב עם ע?

זה אמור להיות ארנב לא?

פורסם

:lol:

זה משהו של הפורום... :P

שאל את אחד מהותיקים.

פורסם
  • מחבר

מה יהיה הגודל הסופי של כל תמונה? ככה?

הגודל הסופי יהיה בגודל המקסימלי שהדף מאפשר, אבל מכיוון שהתמונות הן ווקטוריות אתם תוכלו להדפיס את העמוד באיזה גודל שתרצו.

גם בגודל של סנטימטר על סנטימטר וגם בגודל של מטר על מטר ומבלי לאבד מאיכות התמונה.

פורסם

נראה לי שהכי טוב שזה יהיה קובץ ZIP/RAR שיכיל את כל התמונות, בקובץ של תמונה {מן הסתם..} ולא של Acrobat Reader .

פורסם

פצצה אחי...

כל הצעה או רעיון לציורים נוספים יתקבלו בברכה.

אם אתה יכול, תעשה לי תמונה של איזה עטלף ו/או RedBull (עטלף עדיף כי RedBull כבר יש לי אבל לא ווקטורי)...

תודה מראש... ;)

עריכה: עזוב RedBull - נרגילה !

פורסם

נראה לי שהכי טוב שזה יהיה קובץ ZIP/RAR שיכיל את כל התמונות, בקובץ של תמונה {מן הסתם..} ולא של Acrobat Reader .

לך שנייה אל מדור ההורדות ותבדוק את המדבקות למארז שם. אני כבר אגלה לך שמה שתראה זה שזה בדיוק ככה :P קבצי WMF בZIP.

נחמד מאוד

אבל...

ערנב עם ע?

זה אמור להיות ארנב לא?

The first rule of the Wrabbit is that you don't talk about the Wrabbit :asthanos:

עריכה - אם אתה עושה עטלף, רק לא את העטלף של פאבל כי אז לא ישאר מארז מרוב חיתוך (והמבין יבין ;D )

פורסם

Ewingum, אם לא שמת לב הוא רשם בעמ' הראשון:

הקובץ המלא (כנראה בגרסת PDF ) ישחורר בסוף שבוע הבא, בלעדית ל HWzone.

::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים