עבור לתוכן

פילטרים למאווררים.

Featured Replies

פורסם

היום בצהריים עבדתי על משהו עם סוג של סקוטש' ועליתי על משהו. הוא יכול לשמש אחלה של פילטר אבק. כמובן שלא מדובר על הסוג הצבאי אלה משהו אחר. הוא די נושם אבל הוא לא יתן לאבק להיכנס. ואפשר לשטוף אותו וכשהוא יתייבש הוא יהיה כמו חדש. מישהו מבין אותי או שיצאתי חומוס :screwy:

פורסם

ניראה לי חומוס חחחח למה אתה תחסום כמות מכובדת של זרימת אויר לקירור וזה מה שאנחנו רוצים כאילו שתיהיה זרימה טובה ויציאה של אויר זו דעתי לפחות

למרות שאני מבין אותך יש לי איזה 8 מאווררים ואני משלם כל פעם 50 שקל למישו שפיץ שמפרק לי הכל ומנקה עם לחץ אויר ומשכות טרמיות

פורסם

חחח אתה משלם למישהו 50 שקל בישביל שינקה לך עם לחץ אויר.. נראה לי אתה יצאת חומס צ'יפס סלט

קנה באופיס דיפו ספרי אויר דחוס ב 19 שקל...

ולבחור עם הספוג... אחי יש לך תמונה של הספוג ואיפה קנית השגת אותו אולי דווקא יתברר שזה מתאים לחתוך ולעשות אותו פילטר

פורסם

אני משלם למישו הזה 50 שקל שיקנה תספרי שעולה 80 שקל והבן אדם הזה הוא חבר שלי שעובד במקום ממש שפיץ אני לא יכול להגיד איזה ואני מעדיף שהוא יעשה לי את זה כי בחברה שהוא עובד היא גם מביאה לי תאחריות אז אם יקרה משו המחשב כבר בחברה חחח ותאמין לי לעשות ניקיון יסודי זה לא ספריי וזהו וזה לא כזה פוט כמו שאתה חושב חוץ מיזה רק המשחה טרמית עולה 50 שקל והספריי 80 אז תאמין לי ש 50 שקל זה מחיר זעום אז אני לא כזה חומוס ציפס סלט קצת מחשבה לעמוק

פורסם

מספיק עם הספאם!

פותח הת'רד, בודק את רמת ההשפעה של הסקוטצ' על דחיפת האוויר של המאוורר.

אם היא מינורית, תשאר איתו, אם לא, קנה בחנות פילטר למאוורר - עולה כ20 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

20 שקל לכמה? מטר\ ס"מ איזה רוחב ואיפה אני משיג בצפון הרחוק??

פורסם
  • מחבר

תודה איש :xyxthumbs: אבל חשבתי על משהו. אם זה מאוורר לדים או עם קתודה זה חוסם הכל. אי אפשר לחבר את זה מקדימה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים