פורסם 2008 ביולי 2917 שנים היום בצהריים עבדתי על משהו עם סוג של סקוטש' ועליתי על משהו. הוא יכול לשמש אחלה של פילטר אבק. כמובן שלא מדובר על הסוג הצבאי אלה משהו אחר. הוא די נושם אבל הוא לא יתן לאבק להיכנס. ואפשר לשטוף אותו וכשהוא יתייבש הוא יהיה כמו חדש. מישהו מבין אותי או שיצאתי חומוס
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים ניראה לי חומוס חחחח למה אתה תחסום כמות מכובדת של זרימת אויר לקירור וזה מה שאנחנו רוצים כאילו שתיהיה זרימה טובה ויציאה של אויר זו דעתי לפחותלמרות שאני מבין אותך יש לי איזה 8 מאווררים ואני משלם כל פעם 50 שקל למישו שפיץ שמפרק לי הכל ומנקה עם לחץ אויר ומשכות טרמיות
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים חחח אתה משלם למישהו 50 שקל בישביל שינקה לך עם לחץ אויר.. נראה לי אתה יצאת חומס צ'יפס סלטקנה באופיס דיפו ספרי אויר דחוס ב 19 שקל... ולבחור עם הספוג... אחי יש לך תמונה של הספוג ואיפה קנית השגת אותו אולי דווקא יתברר שזה מתאים לחתוך ולעשות אותו פילטר
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים אני משלם למישו הזה 50 שקל שיקנה תספרי שעולה 80 שקל והבן אדם הזה הוא חבר שלי שעובד במקום ממש שפיץ אני לא יכול להגיד איזה ואני מעדיף שהוא יעשה לי את זה כי בחברה שהוא עובד היא גם מביאה לי תאחריות אז אם יקרה משו המחשב כבר בחברה חחח ותאמין לי לעשות ניקיון יסודי זה לא ספריי וזהו וזה לא כזה פוט כמו שאתה חושב חוץ מיזה רק המשחה טרמית עולה 50 שקל והספריי 80 אז תאמין לי ש 50 שקל זה מחיר זעום אז אני לא כזה חומוס ציפס סלט קצת מחשבה לעמוק
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מספיק עם הספאם!פותח הת'רד, בודק את רמת ההשפעה של הסקוטצ' על דחיפת האוויר של המאוורר.אם היא מינורית, תשאר איתו, אם לא, קנה בחנות פילטר למאוורר - עולה כ20 ש"ח.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר תודה איש אבל חשבתי על משהו. אם זה מאוורר לדים או עם קתודה זה חוסם הכל. אי אפשר לחבר את זה מקדימה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.