פורסם 2008 ביולי 2917 שנים שלום לכולם. יש לי WIN XP SP2 PRO הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות שימוש בקובצי MP3 ולא משנה עם איזה תוכנה. למשל רציתי לחתוך קטע משיר לפלאפון וזה מה שיצא: http://www.upfree.net/5299025 ככה זה נישמע לאחר החיתוך. אם אני מנסה לצרוב שירים מMP3 ל cd audio אני מקבל את השגיאה הבאה NERO 7: יש שירים MP3 מסויימים שכן אפשר להוסיף אותם לרשימת צריבה, וחלק אי אפשר וזה מציג את ההודעה שהעלתי. ניסתי להתקין מלא תוכנות,מקודדים כלום לא עוזר, אפילו עכשיו התקנתי ווינדוס מחדש ולא עזר! לא יודע מה קרה למחשב... אגב זה רק סקין של וויסטה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים תנסה לפחות להתחיל מזה שתשים את השיר בתקייה באנגלית כי לחלק והתוכנות יש בעיית תאימות לשפות יוניקוד כמו עברית במיוחד.אם זה עדיין לא עוזר תשנה גם את שם הקובץ לאנגלית בשביל בדיקה.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר לא עוזר.שום תוכנה לא מצליחה לקודד כל שיר מכל סוג שהוא אם קצב הסיביות מעל 128KPSיכול להיות שמשהו נידפק בחומרה, אולי כרטיס קול?כי עובד הקול..ממש מוזר שהתקנת ווינדוס מחדש לא עזר.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים זה בטוח לא בעיה בכרטיס קול אלא נרו או כל תוכנה אחרת שאתה משתמש בה.תן לנו עוד דוגמאות של בעיות שנתקלת חוץ מנרו.
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר למשל השתמשתי בתוכנה KNIFE MP3 (לחתוך קטע משיר)אז השירים שהם 128KPS הם עובדים התוכנה מאפשרת לחתוך מהם.שירים שהם מעל 128 לא פועלים, אין הודעת שגיאה ואין כלום, כאילו שלא בחרת שיר.עוד דוגמא המרתי שיר מ MP3 ל MP3 עם תוכנה 4U MP3 (משהו כזה)וזה מה שיצא:http://www.upfree.net/5299025אני תמיד הייתי עובד עם התוכנות האלה המון, כך שאני לא עושה טעויות או משהו לא נכון...שירים בנרו, לא משנה עברית אנגלית, הייתי צורב חופשי לCD AUDIO בלי שום בעיה.עכשיו אני יכול לצרוב שירים רק שהם 128KBPS אחרת התוכנה מעלה לי שגיאה (שציינתי כבר).אפילו התקנתי ווינדוס מחדש לא עזר, ניסתי המון תוכנות של המרת שירים, ושום תוכנה לא עבדה עם שיר מעל 128KPS משהו מה ממש מוזר.ניסתי להתקין מחדש דרייברים של כרטיס קול, גם לא עזר.ניסתי להוריד המון מקודדים גם לא עזר.יכול להיות שהמעבד נידפק או משהו כזה?אני כבר משתגע מזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.