עבור לתוכן

בעיה בחיבור מאווררים

Featured Replies

פורסם

אז עד עכשיו היה לי במחשב רק מאוורר אחד גדול,

והיום הבאתי עוד אחד,אבל התבאסתי לגלות שאין על הלוח אם עוד חיבור למאוורר

יש בסך הכל 2,אחד שמחובר כבר למאוורר שקיים והשני מחובר לקירור של המעבד

אז איך אני מחבר עכשיו עוד מאוורר למחשב?

או שיש מצב שיש עוד חיבור על הלוח ואני לא שמתי לב? ממש הסתכלתי על כל הלוח לא מצאתי עוד חיבורים כמו זה שהמאורר הקיים מחובר אליו

מה אפשר לעשות?

תודה מראש :hi:

פורסם

נתחיל מזה שתפרט איזה לוח אם ומאוורר קנית..כמו כן איזה מערכת יש לך בכללי..

נעבור לזה שלרוב מלבד החיבור 3 פינים ללוח האם..מאווררים מגיעים עם חיבור מולקס נוסף או מתאם לאחר כזה..מה שמתחבר ישירות אל הספק כוח...

פורסם
  • מחבר

קניתי היום מאוור של AC מKSP

עלה 30 שקל,זה בגדול בינוני כזה,בטח לפי המחיר אתה כבר תדע איזה גודל,

והלוח הוא של AM2NF6G-VSTA ASROCK

והמתאם הזה שדיברת עליו לא קיבלתי אחד כזה,אפשר לקנות בחנויות אולי?

פורסם

בינוני אומר 80מ"מ ?

איזה גירסה PWM או L או TC ?

בקיצור תעלה תצלום או שתיתן לינק למוצר בחנות...

וכן אפשרי לקנות אותו בחנויות..

פורסם
  • מחבר

לא יודע איזה גרסה ,המוכר אמר שזה גודל 12 משהו כזה

כנראה התכוון ל120,

והחיבור של המאורר זה כזה חיבור, (זה לא המאוורר ,זה רק החיבור פשוט זהה למה שלי יש)

959348.jpg

פורסם

אמור להיות על לוח האם שלך חיבור נוסף למאוורר של המארז (בנוסף לחיבור למאוורר ה-CPU). תבדוק בחוברת של לוח האם אם אתה לא בטוח. אתה גם יכול לבקש מהחנות שיתנו לך מתאם molex למאוורר, בחינם או בעבור סכום סימלי (המתאם עולה דולר אחד בארה"ב וגם מגיע ברוב אריזות ה-retail של המאווררים), יתכן שגם אתה היית אמור לקבל אחד יחד עם המאוורר אבל החנות החליטה להשאיר את המחבר אצלה...

פורסם

אם קיבלת את המאוורר באריזה סגורה, אז כנראה שמשום מה הוא מגיע ללא מתאם ותצטרך לקנות אחד בנפרד. אם האריזה היתה פתוחה, או שנתנו לך אותו ללא אריזה - תלך לחנות ותדרוש מתאם, אני בספק שהוא לא היה כלול מלכתחילה.

פורסם
  • מחבר

אבל רשמתי בהתחלה שבאמת יש לי 2 חיבורים של מאווררים על הלוח,אבל שניהם תפוסים,אחד על ידי מאוורר רגיל של המארז ואחד ע"י הקירור של המעבד

אז עכשיו הוספתי עוד מאוורר ולא מצאתי אליו חיבור

קיצר אני ארד פה לאיזה חנות מחשבים שכונתית אני מקווה שיהיה להם את המתאם הזה

פורסם

הועבר ל"אוברקלוקינג וקירור"

פורסם

אבל רשמתי בהתחלה שבאמת יש לי 2 חיבורים של מאווררים על הלוח,אבל שניהם תפוסים,אחד על ידי מאוורר רגיל של המארז ואחד ע"י הקירור של המעבד

משום מה פספסתי את זה. קורה.

בד"כ AC כוללים מתאם באריזות המאווררים שלהם. תנסה להתעקש בחנות שם קנית את הציוד לקבל את המחבר בחינם. אם לא תמצא אחד כזה, אפשר גם לשפצר אחד די בקלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים