פורסם 2003 במאי 3122 שנים שלום חברה,לפני כחודש קניתי מחשב חדש.לוח אם: GA-8SQ800 (אני לא יודע אם ULTRA או לא, איך בודקים?)מעבד. P4 2.4b 533 busזיכרון - 512 Dual DDRAMאם תרצו אמשיך לפרט..הבעיה שלי היא כזאת, המחשב עובד מעולה, חוץ מבעיה אחת מאד מאוד מאוד מעצבנת.אין לי USB !בכל פעם שאני מכניס משהו ל- USB, הוא מעביר חשמל, והמחשב כותב: USB NOT RECOGNIZED.בדיסק של הלוח אם הגיע פצ' ל- USB, שלטענתם יכול לפתור בעיות מסויימת של ה-USB באקס פי (בדיוק המצב שלי).התקנתי אותו, אבל זה לא עוזר בכלל.. - בדקתי ב- BIOS, החיבור מופעל, כך גם ה-Legacy. - ב- Device Manager הוא מסמן שזה עובד כראוי. - ניסיתי להתקין ולמחוק את הפצ' כמה פעמים, לא עוזר. - באתר של ג'יגה בייט אין שום דבר בנושא.אנא עזרו לי!Gideon@smartphone.co.il
פורסם 2003 במאי 3122 שנים עדיף לבטל את ה LEGACYיש לך SP1 מותקן ?אתה מנסה ב USB שמחובר ללוח או דרך פנל קדמי ? עדיף לנסות אחד שממש מחובר ללוח כי אפשר לטעות עם החוטים של הפנל.
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר אני בלי ה-SP1..זה לא עובד, גם כש- Legacy מנוטרל.כל חיבורי ה- USB מגיבים אותו הדבר.
פורסם 2003 במאי 3122 שנים כרגע הוא מוכן להסתפק ב USB רגיל בגלל שאין לו בכללאגב איך בודקים שיש USB 2 ?בדקתי אצלי ואין שום אזכור לתקן הזה למרות שהלוח שלי אמור לתמוך
פורסם 2003 במאי 3122 שנים יש לו USB2.0, זה לא נתון לשיקול דעתו.צריך להיות USB2.0 Root HUB במנהל ההתקנים.
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחבר התקנתי SP1, עדיין לא עובד...מה אני צריך לעשות?כרגע אני מעוניין להפעיל את ה-USB הרגיל, לא כל כך חשוב לי USB2 עכשיו.הוא כותב כל הזמן - USB Device not recognized..הצילו :'(
פורסם 2003 ביוני 222 שנים תנתק הכל מה USBיש לך התקנים לא מוכרים במנהל ההתקנים ?מה בדיוק יש לך במנהל ההתקנים בסעים של בקרי USB ?
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר כמו דביל לא ראיתי שיש עוד עמוד ולא הבנתי למה לא עונים לי..אני מצרף תמונה עם מה שיש לי במנהל ההתקנים.תודהד"א, ה- Unknown Device שמופיע זה הדיסק און קי שמחובר.גדעון
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים אתה בטוח שאי אפשר להפעיל את הUSB2 בלי SERVICE PACK 1 ?אתה יכול לפרט איפה לבדוק?
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים אין לי SP1 ויש לי ודנ 2 פועל ותקין!(USB2 ROOT HUB!)לא נראה לי שאתה טועה כי יש תוכנה מיוחדת שמגיעה עם הלוח (גם לי יש אותו!) שמפעילה את הUSB2!התקנת את כל הדרייברים שמגיעים עם הלוח?(בדיסק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.