עבור לתוכן

מאווררים עם קצת יותר מיץ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני זמן מה הרכבתי את המחשב החדש שלי, ומכיוון שלא היה לי יותר מדי זמן (וגם לא קיבלתי עוד את הבקר) השארתי את המאווררים של המארז במקומם (מארז P182).

היום היה לי מעט זמן פנוי והחלפתי למאווררים של SCYTHE (מסוג Minebea 1100RPM), הם הרבה יותר שקטים אך.... חלשים לחום של באר שבע (חום זה לא מילה)

אני צריך המלצה למאווררים חזקים יותר שמתחברים ב3PIN (חיבור ללוח אם), או ב4PIN (גם חיבור ללוח אם בתצורת PWN) אבל לא מולוקסים (אני צריך שיתחברו לבקר של SCYTHE)

מבחינת מחיר - לא כזה קריטי, גם 100 ש"ח למאוורר לא יגרום לא לפשיטת רגל

חשבתי על:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819

בתצורת ה1900RPM

שימו לב שחשוב גם השקט, עקרונית הייתי יכול לקחת מאווררי DELTA צווחניים שאני יוכל גם להשתמש בהם בתור מאוורר בשבילי אבל זו לא הנקודה, צריך איזון

תודה

פורסם

עם אתה י כול תעשה פתח לעוד מאורר 2,3 ככה המארז שלך יהיה יותר קר ועמיד לחום של באר שבע(חחח) תנקה את המארז,אני חושב ש55 שקל זה לכל מאורר לא לכל מה שיש בתמונה אני חושב שתיכך את המאאררים של טרקמל משהו כזה הם טובים מאוד

פורסם
  • מחבר

כול העניין זה לשמור על שקט דממה שאני לא במאמץ, אחרת הייתי משאיר את המאווררים שהיו שם ושם אותם על HIGH

המארז לא רק שהוא נקי הוא מצוחצח - סה"כ ~3 שבועות מאז שבניתי את המחשב

פורסם

מאווררי הScythe Kaze-Jyuni ב1200 או 1600 RPM יספקו אותך בהחלט...

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני עם 1100 בדגם אחר...

ה1600 נראה מעניין אבל, ואני עם בקר ולוקח 1900 אז יש לי יותר שליטה (פחות עדינה אבל יותר טווח) לא?

פורסם

אתה לא יכול להשוות את הRPM של סידרה אחרת..

שכן הScythe Kaze-Jyuni ב1200RPM מספקים כפול CFM (דחיפת אוויר) מMinebea 1100RPM...

ואם יש לך בקר אז אפשרי ללכת על ה1900...

פורסם

60CFM ב2000RPM עם 30DBA

::)

פורסם

ה Jyuni אלו מאווררים עם 9 להבים בניגוד ל 7 המסורתיים, יש יותר דחיפת אוויר ביחס ל RPM....

קח 1900 אם יש לך בקר, אין מה להפסיד פה.

פורסם

^^

60CFM ב2000RPM לא נשמע כל כך להיט

פורסם

כנראה ראיתי באתר שטעה לגבי הנתונים

נראה טוב

מה לגבי הרעש?(1900,1600,1200)

פורסם

הוא לא טעה..אלו המאווררים..פשוט בנועה הם נמצאים בשם ישן..עכשיו הם שייכים לסדרת הSLIP STREAM ....

ויש לך את הטבלה בלינק שהוא צירף...

פורסם

הKaze Jyuni מגיעים עושים שימוש במיסב פחות טוב לעומת הSFLEX.

מה שיתבטא באורך חיים קצר משמעותית לעומתם.

פורסם

אז בסופו של דבר

מה המאוורר הכי טוב לCFM גבוה לעומת DBA נמוך(כמובן שלא יהיו לו חיים של יומיים)

או שזה גם תלוי לאיזה צורך המאוורר - להוציא אוויר מהמארז, לקרר כרטיסי מסך וכו' - או שבכלל אין הבדל?

פורסם

לא חסר מאווררים כגון הYate Loon שלא נמכרים בארץ..או SFLEX...NOCTUA..זלמן...

תלוי בדגמים ובצרכים..

ואין הבדל ממשי בין מאוורר שמוציא/מכניס..לאחד שצריך לקרר כרטיסמסך/קירור של מעבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים