פורסם 2008 ביולי 2917 שנים שלום לכולם,לפני זמן מה הרכבתי את המחשב החדש שלי, ומכיוון שלא היה לי יותר מדי זמן (וגם לא קיבלתי עוד את הבקר) השארתי את המאווררים של המארז במקומם (מארז P182).היום היה לי מעט זמן פנוי והחלפתי למאווררים של SCYTHE (מסוג Minebea 1100RPM), הם הרבה יותר שקטים אך.... חלשים לחום של באר שבע (חום זה לא מילה)אני צריך המלצה למאווררים חזקים יותר שמתחברים ב3PIN (חיבור ללוח אם), או ב4PIN (גם חיבור ללוח אם בתצורת PWN) אבל לא מולוקסים (אני צריך שיתחברו לבקר של SCYTHE)מבחינת מחיר - לא כזה קריטי, גם 100 ש"ח למאוורר לא יגרום לא לפשיטת רגלחשבתי על:http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819בתצורת ה1900RPMשימו לב שחשוב גם השקט, עקרונית הייתי יכול לקחת מאווררי DELTA צווחניים שאני יוכל גם להשתמש בהם בתור מאוורר בשבילי אבל זו לא הנקודה, צריך איזוןתודה
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים עם אתה י כול תעשה פתח לעוד מאורר 2,3 ככה המארז שלך יהיה יותר קר ועמיד לחום של באר שבע(חחח) תנקה את המארז,אני חושב ש55 שקל זה לכל מאורר לא לכל מה שיש בתמונה אני חושב שתיכך את המאאררים של טרקמל משהו כזה הם טובים מאוד
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר כול העניין זה לשמור על שקט דממה שאני לא במאמץ, אחרת הייתי משאיר את המאווררים שהיו שם ושם אותם על HIGHהמארז לא רק שהוא נקי הוא מצוחצח - סה"כ ~3 שבועות מאז שבניתי את המחשב
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר עכשיו אני עם 1100 בדגם אחר...ה1600 נראה מעניין אבל, ואני עם בקר ולוקח 1900 אז יש לי יותר שליטה (פחות עדינה אבל יותר טווח) לא?
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים אתה לא יכול להשוות את הRPM של סידרה אחרת..שכן הScythe Kaze-Jyuni ב1200RPM מספקים כפול CFM (דחיפת אוויר) מMinebea 1100RPM...ואם יש לך בקר אז אפשרי ללכת על ה1900...
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים ה Jyuni אלו מאווררים עם 9 להבים בניגוד ל 7 המסורתיים, יש יותר דחיפת אוויר ביחס ל RPM....קח 1900 אם יש לך בקר, אין מה להפסיד פה.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר ^^לפי האתר הרשמי:http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.htmlדווקא נראה אחלה (CFM 110)יש ביקורת על המאוורר או ניסיון אישי?
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים הוא לא טעה..אלו המאווררים..פשוט בנועה הם נמצאים בשם ישן..עכשיו הם שייכים לסדרת הSLIP STREAM ....ויש לך את הטבלה בלינק שהוא צירף...
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים הKaze Jyuni מגיעים עושים שימוש במיסב פחות טוב לעומת הSFLEX.מה שיתבטא באורך חיים קצר משמעותית לעומתם.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים אז בסופו של דברמה המאוורר הכי טוב לCFM גבוה לעומת DBA נמוך(כמובן שלא יהיו לו חיים של יומיים)או שזה גם תלוי לאיזה צורך המאוורר - להוציא אוויר מהמארז, לקרר כרטיסי מסך וכו' - או שבכלל אין הבדל?
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים לא חסר מאווררים כגון הYate Loon שלא נמכרים בארץ..או SFLEX...NOCTUA..זלמן...תלוי בדגמים ובצרכים..ואין הבדל ממשי בין מאוורר שמוציא/מכניס..לאחד שצריך לקרר כרטיסמסך/קירור של מעבד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.