פורסם 2003 במאי 3122 שנים שהכפתור של "מאפיינים נוספים" לא לחיץ? האם יש דרך לגרום לו כן ליהיות לחיץ? הסתכלתי במדריך של הכרטיס מסך שלי, ובאחד מההסברים הם מבקשים להכנס לשם, אבל אני לא יכול אני סתם סקרן מה אפשר למצוא שם
פורסם 2003 במאי 3122 שנים החלון שמופיע בצד ימין, לצידי התפריט הראשי, הוא החלון שאמור להפתח ברגע שלוחצים על "מאפיינים נוספים"... עד כמה שזכור לי לנכון.
פורסם 2003 במאי 3122 שנים יש לי GF2MX למה אין לי חלון כזה? אולי זה ביגלל שהכ. מסך ישן מידי? הדרייברים מעודכנים, אז למה אין לי חלון כזה? ??? ??? ???
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר החלון שמופיע בצד ימין, לצידי התפריט הראשי, הוא החלון שאמור להפתח ברגע שלוחצים על "מאפיינים נוספים"... עד כמה שזכור לי לנכון.נכון ;D איזה קטעתראה מה הם רושמים בחוברת, זה ממש מוזר (זה איך להדליק את האפשרות של אובר-קלוק)Settings Hardware options functionchoose "hardware options" in"additional propeties" then enable"allow clock frequency adjustments"אין לי מושג איפה האפשריות חומרה האלהבסוף הורדתי COOLBITSאבל זה סתם מעניין לדעת
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר יש לי GF2MX למה אין לי חלון כזה? אולי זה ביגלל שהכ. מסך ישן מידי? הדרייברים מעודכנים, אז למה אין לי חלון כזה? ??? ??? ???XP?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.