עבור לתוכן

בעיה:התקנת 2יח' זכרון ב2 סלוטים תוקע את מערכת ההפעלה

Featured Replies

פורסם

היי חבריה,

לוח אם asus p4r800vm

מעבד 2.6 אינטל

הבעיה היא זו:

2 סלוטי הזכרון עובדים רק אם אני מתקין באחד מהם זכרון לא משנה באיזה מהם.

אם אני מתקין 2 יח' זכרון בשניהם זה תוקע את מערכת ההפעלה ומעלה מסך כחול.

עשיתי סריקת וירוסים-אין בעיה

יש פתרון?

תודה,אהוד

פורסם

תריץ MEMTEST ארבעה פעמים. על הסטיק הראשון בשני כניסות שונות, וכנ"ל לגבי השני. אם אין שגיאות, עכשיו אפשר לדבר.

שים לב כי הלוח שלך תומך ב DualChannel אז תוכל לבדוק בBIOS אם יש לך אופציה כזאת שתצטרך לאפשר או לבטל. שים לב יותר לעובדה שבד"כ DC עובד רק כאשר שני הזכרונות נמצאים במקביל, למשל סתם דוגמא לגבי הלוח שלך בסלוטים השחורים או בסלוטים הכחולים. ולא לערבב צבעים. תבדוק בחוברת של הלוח שלך.

מה גם- תוכל לבדוק גם תאימות של זכרונות בקישור הבא למטה. חלק מהזכרונות (חשוב להדגיש) מתאימים רק כשהם בודדים אך כשיש 2 סטיקים אז יש בעיות, אז שים לב לכל הכוכביות וההערות.

http://www.motherboard.cz/mb/asus/P4R800-VM.htm

פורסם
  • מחבר

היי

תודה ,אבדוק ואשוב עם תשובות,

אגב,בדיקת טסט לזכרונות עם מחשב פעיל הכוונה גלישה וכד' ואו רק התוכנה פעילה?

תודה

פורסם

יש לך הסבר בסטיקי. בעיקרון אתה צורב את הישום ואתה מפעיל את המחשב מחדש עם BOOT ל-CD.

בהצלחה.

פורסם

תריץ MEMTEST ארבעה פעמים. על הסטיק הראשון בשני כניסות שונות, וכנ"ל לגבי השני. אם אין שגיאות, עכשיו אפשר לדבר.

שים לב כי הלוח שלך תומך ב DualChannel אז תוכל לבדוק בBIOS אם יש לך אופציה כזאת שתצטרך לאפשר או לבטל. שים לב יותר לעובדה שבד"כ DC עובד רק כאשר שני הזכרונות נמצאים במקביל, למשל סתם דוגמא לגבי הלוח שלך בסלוטים השחורים או בסלוטים הכחולים. ולא לערבב צבעים. תבדוק בחוברת של הלוח שלך.

מה גם- תוכל לבדוק גם תאימות של זכרונות בקישור הבא למטה. חלק מהזכרונות (חשוב להדגיש) מתאימים רק כשהם בודדים אך כשיש 2 סטיקים אז יש בעיות, אז שים לב לכל הכוכביות וההערות.

http://www.motherboard.cz/mb/asus/P4R800-VM.htm

שים לב ששני הזכרונות אמורים להיות במהירות זהה, או שהמהיר צריך להיות יכול לרוץ במהירות נמוכה יותר.

לדוגמא, יש לי לוח P4-533-M של ASUS.

הוא תומך בזכרונות במהירות 333 ו 400.

יש לי שני זכרונות אחד 333 ואחד 400 (כמובן)

אבל... זה של ה 400 תומך גם במצב של 333 ולכן שניהם עובדים מצויין על 333.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים