עבור לתוכן

צריך המלצה למצלמה דיגיטלית עד 800 שקל

Featured Replies

פורסם

שלומות,

אני צריך המלצה למצלמה עד 800 שקל לידידה שלי,

מה בתחום המחירים הזה משתלם, ואיכותי ועם אחריות טובה?

תודה מראש.

פורסם

בקש ממנה לקרוא את השאלות שבדף הבא ולענות על כמה שיותר מהן:

http://boren.sent.com/photography/digicam-questionnaire.html

אם השאלות בחלק השני לא ברורות לה, היא יכול לדלג עליהן, אבל חשוב שתענה על השאלות שבחלק הראשון (עשר השאלות הראשונות).

פורסם
  • מחבר

סוף סוף תגובה :yelclap: חחח

לפי דעתי:

התקציב כולל רק למצלמה

תנאי תאורה לא חשוב לה, מאחר שהיא תצלם אנשים ולא נופים, משמע שזה יכול להיות בכל מקום

היא לא תשקיע בחצובה או פלאש חיצוני

(היא לא צלמת מקצועית)

היא לא נעולה על יצרן.

לא יודע אם יש לה מצלמה דיגיטלית אחרת, אבל מה זה משנה? :P

היא תעדיף 28CM ועבה, אבל לא נראה לי שאכפת לה מה גודל העדשה, אולי בעצם אחרי קריאה שלי, בטח הרחבה :)

בסופו של דבר, לא נראה לי שיש יותר מידי אפשרויות בתקציב הזה, אני טועה?

אז מה עדיף לה?

פורסם

fuji f40 אין עדשה רחבה אבל עושה עבודה מדויקת בכל תנאי תאורה כמעט באופן עצמאי.. יש לי אחת (f47 כמעט וזהה לה מעט פחות טובה למען האמת) ואני מרוצה ביותר. אומנם אין עדשה רחבה אבל המקבילה היחידה בטווח זה שיש לה עדשה רחבה היא ה richo r3 לדעתי שצריך קצת ידע כדי להשתמש בה.

פורסם
  • מחבר

מי היבואן הרישמי?

וידוע לך מה הנוהל אצלו במקרה של תקלה במצלמה?

פורסם

לפי דעתי:

אני חושב שכדאי שתתן לה לקרוא את הלינקים ולענות על השאלות. זה יהיה הרבה יותר מדוייק מאשר להניח כך או אחרת לגביה.

התקציב כולל רק למצלמה

תנאי תאורה לא חשוב לה' date=' מאחר שהיא תצלם אנשים ולא נופים, משמע שזה יכול להיות בכל מקום

היא לא תשקיע בחצובה או פלאש חיצוני

(היא לא צלמת מקצועית)

היא לא נעולה על יצרן.

לא יודע אם יש לה מצלמה דיגיטלית אחרת, אבל מה זה משנה? :P

היא תעדיף 28CM ועבה, אבל לא נראה לי שאכפת לה מה גודל העדשה, אם בעצם אחרי קריאה שלי, בטח הרחבה :)

בסופו של דבר, לא נראה לי שיש יותר מידי אפשרויות בתקציב הזה, אני טועה?

אז מה עדיף לה?[/quote']

אין הרבה מצלמות עם עדשת 28 מ"מ בתקציב הזה. יש את הריקו R3 שהיא מצלמה מצויינת, אבל עם חסרון אחד גדול לצרכים של חובבים שלא רוצים להסתבך - הפלאש שלה נוטה להבזיק חזק מדי. וצריך קצת מיומנות כדי להתגבר על זה.

אם היא יכולה לוותר על העדשה הרחבה, אז ה-F40 של פוג'י תהיה הבחירה הטובה ביותר.

על שתי המצלמות יש הרבה דיונים בפורום, ולכן כדאי שתריץ חיפוש לפרטים נוספים. יש מצלמות נוספות שיכולות להתאים, אבל בשביל זה צריך לשמוע יותר פרטים ממנה (במילים אחרות, תשובות מגוף-ראשון לאותן שאלות).

עריכה: *D-sane* הקדים אותי :) ואני בהחלט מסכים עם מה שהוא כתב.

פורסם

ב 800 קניתי מצלמה CANON 570

מצלמה מעולה רק שהחסרון שלה שהיא מחסלת בטריות!

פורסם
  • מחבר

ב 800 קניתי מצלמה CANON 570

מצלמה מעולה רק שהחסרון שלה שהיא מחסלת בטריות!

רפי מה עיסוקך בחיים, והאם יש לך לבחון מצלמות אחרות שאתה ממליץ על המצלמה הזאת??

פורסם

אז מה, גם אתה הולך לקחת קאנון למרות כל ההמלצות על דברים אחרים?=) אז מה הטעם לשאול? הfuji f40 טובה בהרבה.

פורסם
  • מחבר

המטרה הייתה לגרום לאדם הזה להבין שלא ממליצים על סתם משהו כשאין עם מה להשוות אותם...

אני יכול לומר שהמצלמה החד פעמית שלי מצלמה מעולה, והבעיה היחידה בה היא שהיא חד פעמית :) חחח למזלי אין לי מצלמה כזאת :P

קיצר אמרתי לידידה שלי, והיא כרגע מחפשת היכן לקנות...

ודרך אגב, חיפשתי קצת עליה פה, אבל לא מצאתי שום דבר בנוגע לאחריות שלה...

אתה יכול להבהיר קצת את העניין?

פורסם

תבהיר את השאלה ואני יתן לך תשובה=)

פורסם
  • מחבר

מי נותן את האחריות

איך בדר"כ הטיפול שם הולך, האם מקבלים מצלמה חילופית?

האם הם יעדיפו לתקן בכל מחיר, או שאולי יעדיפו לצ'פר במצלמה אחר, וכו' :)

פורסם

אממ האמת היא שאין לי מושג כל כך. וזה מאוד תלוי פר חנות... באופן כללי כשמדובר על מצלמה בסדר גודל כזה של עלויות אין כל כך על מה לדבר בנוגע לתיקון.... מצד שני אין כל כך הרבה על מה לדבר בקטע של התקלקלות... אם המצלמה תישבר בגלל שהיא נפלה לך לא חושב שגם יבואן יכסה את זה באחריות... יש כמובן אופציה לבטח דרך הביטוח של הבית או באחריות של MACK אבל זה תוספת כסף שפשוט לא מוצדקת במצלמות האלו.. קנה נרתיק נורמלי.. אל תפיל אותה או תתן אותה לילד בן חמש... ואם היא תתקלקל אחרי שלוש ארבע שנים.. הטכנולוגיה כל כך תתקדם שלא שווה לתקן.. מקווה שהבהרתי את עצמי כראוי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים