פורסם 2008 ביולי 2817 שנים היי לכולם,קניתי שלט XBOX 360 WIRED FOR PCואני רוצה לדעת אם יש דרך לכבות אותו, אני לא משחק כל היום, כך שאין צורך שיהיה דלוקמצד שני נראה לי טבעי שתהיה אפשרות לכבות ולהדליק אותוולא ישירות מה USB לנתק לחבר נשמע לא משהו.למישהו יש רעיון לגבי זה ?תודה לכולם.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים למה לכבות אותו? כדי ה-LED לא יפעל? זה כ"כ מפריע לך?בכל מקרה, יש לי אותו כבר כמה חודשים ולא מצאתי שום דרך לכבות אותויש משחקים (כאלה שתומכים בו בצורה נרחבת) שנוטים לכבות אותו כשאתה יוצא מהמשחקחוצמזה, לא מצאתי דרך.
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים אין סיבה לכבות שלט חוטי.זה כמו שאין סיבה לכבות מקלדת או עכבר חוטיים.לא קורה כלום לשלט אם הוא יפעל כל הזמן, זה לא בלאי מכני.סתם בשביל הידע לי יש את השלט האלחוטי והוא באמת נכבה אחרי כמה זמן של חוסר שימוש כדי לחסוך בבטריות.בדרך כלל כשאני מסיים איתו אני פשוט מנתק את מגירת הבטריות לרגע כדי לכבות אותו מיד.
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים אין סיבה לכבות שלט חוטי.זה כמו שאין סיבה לכבות מקלדת או עכבר חוטיים.לא קורה כלום לשלט אם הוא יפעל כל הזמן, זה לא בלאי מכני.סתם בשביל הידע לי יש את השלט האלחוטי והוא באמת נכבה אחרי כמה זמן של חוסר שימוש כדי לחסוך בבטריות.בדרך כלל כשאני מסיים איתו אני פשוט מנתק את מגירת הבטריות לרגע כדי לכבות אותו מיד.סורי שאני מקפיץ. זה תקין לנתק את הסוללה ואז להחזיר?
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים סורי שאני מקפיץ. זה תקין לנתק את הסוללה ואז להחזיר?למה לא..זה עובד יופי.עשיתי את זה המון פעמים.
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים זה נראה לי מצחיק שאתם טורחים לכבות אותו בכלל (האלחוטי). פשוט תתנו לו להתכבות מאליו, לא צריך להיות יותר מדי מודאגים מעוד כמה רגעים שהוא יעבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.