עבור לתוכן

גרסאות של העכבר MX518

Featured Replies

פורסם

:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

אבל אני כתבתי לפני כן שיש גרסה של ה-MX518 עם 1800DPI, למה לעזאזל שהם ינסו לעבוד עליו. אתה מדבר כאילו הם מזמינים את המוצרים שלהם מהשוק הבדואי או משהו, כל עוד זה נמצא באריזה המקורית של לוג'יטק אני לא דואג ואף אחד לא צריך לדאוג.

לא אמרתי שהם מזמינים מהשוק הבדואי, אבל אני בטוח שללוגי'טק יש QC שבודק מוצרים וחלק יוצאים באיכות יותר נמוכה(כמו בכל פס יצור) ואני לא יודע מה עושים איתם.(שוב, יכול להיות שהכל כשר וטוב, אני מדבר רק ממה שקראתי ברשת).

שמע, בוא נסגור את הדיון הזה בזה שתחפש בגוגל אייבורי ותן לתוצאות לדבר.

חוץ מזה, שבשוק הבדואי אפשר למצוא נעלי MIKE באחלה מחיר!

פורסם

רק מתזכר אותך שבדרך כלל הציפוי הגומי שעל העכבר עצמו מתקלף אחרי מעט שימוש, בין כמה חודשים אפילו. תזהר לשרוט אותו עם הציפורן... (מדבר על הציפוי השחור שיש על העכבר במקומות שונים, במיוחד ליד הגלגלת)

והכיתוב של לוג'יטק גם כן נמרח כזה...

אבל זה דבר שולי, העכבר נותן תמורה מעולה ולמרות זאת אני מרוצה ממנו אין סוף.

פורסם

לא אמרתי שהם מזמינים מהשוק הבדואי, אבל אני בטוח שללוגי'טק יש QC שבודק מוצרים וחלק יוצאים באיכות יותר נמוכה(כמו בכל פס יצור) ואני לא יודע מה עושים איתם.(שוב, יכול להיות שהכל כשר וטוב, אני מדבר רק ממה שקראתי ברשת).

שמע, בוא נסגור את הדיון הזה בזה שתחפש בגוגל אייבורי ותן לתוצאות לדבר.

חוץ מזה, שבשוק הבדואי אפשר למצוא נעלי MIKE באחלה מחיר!

בוא נסגור את הדיון בזה שנסכים שהסיכוי שכל מוצר שתקנה מאייבורי יהיה באיכות נמוכה יותר מאשר בחנויות אחרות בארץ הוא קלוש עד אפסי.

פורסם

בוא נסגור את הדיון בזה שנסכים שהסיכוי שכל מוצר שתקנה מאייבורי יהיה באיכות נמוכה יותר מאשר בחנויות אחרות בארץ הוא קלוש עד אפסי.

סתם אתה עקשן....חפש בגוגל וזהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים