עבור לתוכן

בעיית שמירה מוזרה ביותר בביוס

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מוזרה מאוד עם ההBIOS.

לוח GA-P35-DS3L.

אחרי שאני נכנס לBIOS, גם אם לא מתעסק בכלום, ועושה שמירה - הוא מכתיב למחשב UNDERCLOCK.

כלומר - נתוני הOC בBIOS בסדר גמור, והכל מופיע כמו שצריך, אבל בפרקטיקה, בWINDOWS רואים כי הזכרונות והמעבד בUNDERCLOCK. ואפילו במסך הראשון שרואים בעת הפעלת המחשב, כאשר מופיע תדר הזכרונות, רשום תדר של 570~ במקום 800...

כשכיביתי את המחש, וסובבתי את סוללת הCMOS במקום, אפילו בלי להוציא, המחשב היה עם ההגדרות הנכונות בעת ההפעלה. כלומר בOC, לא כמו אחרי איפוס של הBIOS. יש למישהו רעיונות לפיתרון? זה קצת מציק. במיוחד לאור העובדה שהמחשב אפילו לא בן שבוע.

תודה מראש.

פורסם

ביצעת OC למחשב?

פורסם
  • מחבר

ביצעת OC למחשב?

כן, של 50%.

E7200 @ 3.8

יותר נכון החבר'ה בTMS עשו לי OC מצוין. לא תיארתי לעצמי שE7200 עם FREEZER 7 PRO יגיע לכזאת מהירות.

פשוט לא בא לי להטריח אותם עם כזה ענין מינורי. אבל זה בהחלט מציק לי.

מה שמוזר זה שלא רק שהמציאות לא תואמת לכתוב בBIOS, אלא שהמערכת בעצם בUNDERCLOCK! מהירות המעבד והזכרון נמוכה מהDEFAULT!

הE7200 מופיע כ2.4GHZ והזיכרון כ576~ כפי שציינתי. וסיבוב של הסוללה במקום פותר את הבעיה...

פורסם

מועבר לפורום OC.

פורסם
  • מחבר

נו באמת. השאלה לא נוגעת לOVERCLOCK, אלא לסיבה שבגללה התופעה המוזרה הזאת מתרחשת...

פורסם

פה בדר"כ רובצים האנשים שאוהבים להתעסק בתדרים של מעבדים וכל מיני כאלו, ככה שהסיכויים שתקבל תשובה בפורום הזה גבוהים יותר.

פורסם
  • מחבר

פה בדר"כ רובצים האנשים שאוהבים להתעסק בתדרים של מעבדים וכל מיני כאלו, ככה שהסיכויים שתקבל תשובה בפורום הזה גבוהים יותר.

אני מבין שזו ההגדרה שלך לOVERCLOCK

:silly:

פורסם

אם זה כמו בלוח שלי (EP45-DS3) אז זה פיצ'ר מכוון

הלוח אם מוריד את הביצועים של הזיכרון והמעבד כאשר המחשב במנוחה כדי לחסוך בחשמל ולהוריד טמפ'

תשים שאם אתה מפעיל משהו שיכביד על המערכת (תנסה S&M) אז הכל קופץ לנתוני OC המקוריים ששמת.

פורסם

בצע איפוס מלא של הביוס, כולל הוצאה של הסוללה.

תחזור לפה עם עדיכונים :xyxthumbs:

פורסם

לא יודע, סבא שלי לימד אותי משפט שהוא נר לרגליי במהלך חיי "אל תיגע בחרא שלא יסריח" (או כמו שסבתא שלי היתה מעדנת אותו "אם תיגע בזה, זה יתקלקל").

פורסם
  • מחבר

אם זה כמו בלוח שלי (EP45-DS3) אז זה פיצ'ר מכוון

הלוח אם מוריד את הביצועים של הזיכרון והמעבד כאשר המחשב במנוחה כדי לחסוך בחשמל ולהוריד טמפ'

תשים שאם אתה מפעיל משהו שיכביד על המערכת (תנסה S&M) אז הכל קופץ לנתוני OC המקוריים ששמת.

נו באמת. אתה חושב שאני כל כך מטומטם שלא הייתי שם לב?

המעבד בתדירות ההיא במאמץ! ביצעתי בדיקות מאמץ בORTHOS וOCCT, והוא נשאר כך.

במנוחה המכפלה ירדה ל6 ולתדירות 1.6 בכלל >_>[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 23:06:56

בצע איפוס מלא של הביוס, כולל הוצאה של הסוללה.

תחזור לפה עם עדיכונים :xyxthumbs:

הפרופילים של הOC ששמרתי יישארו? אתה מאמין שיהיה הבדל בין להוציא את הסוללה לבין לסובב אותה?

ד"א, ב"לאפס את הביוס" אתה מתכוון לפעולת ההוצאה של הסוללה אני מבין.

פורסם

הפרופילים ישארו.

נתק את המחשב מהחשמל, תוציא את הסוללה, חכה כדקה. וחבר שוב.

פורסם

גם אם לא ישארו, לא נורא.

בחנות ראית שהכל עובד בסדר ובבית זה לא עובד בסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים