פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מסך מצויין אך יקר שיתאים יותר לCF- או ל-X2 הוא DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר הספק כוח הזה מצויין הנה כמה ביקורות משבחות שיעזרו לך להבין מזה ספק מודולריhttp://www.futurelooks.com/429-CORSAIR-HX-620W-Power-Supply-Unit-Review.htmlhttp://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=510http://www.legitreviews.com/article/371/1/תסתכל בעיקר בתמונות תוכל להבין יותר בקלות מהי מודולריותבמילים שלי מודולריות היא למעשה ניהול חוטים חכם שמאפשר לך לנתק חוטים מיותרים שלא נמצאים בשימוש ובכך נותנים מארז יותר נקי מחוטים ומאפשרים זרימת אוויר טובה יותר הספק תומך ב-CF הוא יהיה מצויין לעבודהלגבי ה-RAID תהרוג אותי בל אני לא מבין למה אם כבר אז תקח דיסק קשיח RAPTOR ייתן לך שיפור בביצועי מערכת ומשחקיםהזכרונות שהוצעו לך על ידי נהדרים אל תתן לשום דבר לבלבל אותך אם סגרת על משהו אל תתחיל לפתוח את זה מחדש תיהיה ממוקד זה יעזור לך הרכיבים שאני ועוד כמה אנשים מציעים נהדרים אתה לא תקבל משהו לא טוב או שלא יעשה את העבודה סמוך עלי ועל השאראוקי מעולה, תודה על ההסבר והעזרה בבחירת הספק והזכרונות.רק דבר אחד אחרוןיש לך מושג קלוש מתי יצא ה4870*2 הזה כבר?ובוא תעשה לי סדר בראש לגבי ה-RAID הזהמה לקנותאני לא רוצה שה-HDD האלה יעשו לי צוואר בקבוק למערכתוכונני RAPTOR קטנים יחסית לכוננים הרגלים, ויקרים בהרבהבשביל מסך 22" אתה רוצה לקנות 4870X2 ולהשאיר מקום ל CF עתידי?טמטום מוחלט לדעתי...קנה 4870 אחד ותשאיר לך מקום לעוד אחד וגם זה OVERKILL עצבני.גם OC וכל השטויות האלה עם 4870X2, מה כ"כ טוב בזה? תקבל ב COD4 (למשל) FPS של 250 במקום 210?פעם אחרונה שקניתי מחשב היה לפני חמש שניםפעם הבאה אני חושב שיעברו עוד חמשאני עדיין יושב עם P4 3.0 Prescott ו-DDR400נעלה רמה עד הסוף כרגעמה אכפת לי לשחק על פילטרים בשמיים...אני פשוט חייב את השקט בראש, נמאס לי לשחק על 20 FPS כשכל ההגדרות על Medמסך מצויין אך יקר שיתאים יותר לCF- או ל-X2 הוא DELL ULTRASHARP 24" 2408WFPפייי הרגת אותי עכשיומשהו כמו שבוע אני רצתי וחיפשתי איזה מסך הכי טוב בשבילי...פתחת לי את כל הקלפים מחדשותצטרך לשכנע אותי למה הוא טוב יותר ;Dלסיכום זה כל מה שהרכבתי עד עכשיוIntel Core 2 Quad Q9450 Thermalright Ultra 120 EXTREMEASUS Rampage FormulaOCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-18 ReaperReadon HD4870*2Eizo S2231WE (המסך עכשיו בסימן שאלה בגללך)
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים אם התכנון הוא ללכת על CF של 4870X2 הספק לא יסחב בוודאות! לאחד הוא יספיק בהחלט, לשניים לפי מה שקראתי ברשת כנראה שלא ותצטרך אחד של 800W לערך...!!!לגבי מסך, המסך של DELL ה-2408 עולה בארץ כמו המסך של EIZO ואפילו יותר זול בכמה מקומות, הייתי ממליץ לך לשקול בחיוב ללכת עליו.לגבי רייד עדיף לך לקחת 2 דיסקים קטנים כמה שיותר ולעשות רייד 0 עבור מערכת ההפעלה וההתקנות, ובנוסף דיסק גדול ללא רייד עבור "מחסן" לקבצים השונים. לא כדאי להסתכן עם רייד 0 בדיסק בו מאוחסנים קבצים שחשובים לך.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר אתה יכול לומר לי מה טוב ב-DELL על ה-EIZOבפורום מסכים המליצו לי עליו בחוםחוץ מהעניין ש-DELL הוא 24 וה-EIZO הוא 22אם אפשר גם לקבל ביקורת על הסאמסונג 24 שדיברו כאן עליו על הדרך
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים ה-4870X2 היה צפוי לצאת תחילת חודש הבא כנראה הוא יהיה בקרוב בשוק אל דאגה אם אתה לא רוצה צוואר בקבוק אני ממליץ בחום ללכת על RAPTOR אומנם יקרים אבל מתיישרים אם כלל המערכת ומוסיפים מאוד בנוגע לגודל כונני ה-RAPTOR של WD באים בגודל 3.5 למעט הדגם החדש שבא בגודל 2.5 אך עם יכולת להפוך ל-3.5 בעזרת תוספים אם תרצה משהו יותר קל אז ההצעה של israelm נראית נחמד לגבי המסך אין הרבה מה לשכנע מסך מעולה והצעתי אותו בעיקר בגלל שהוא 24 תוכל לפתוח שרשור נוסך בעניין ולהשוות את שתי המסכים רק תדאג לבקש מסך 24 שיתאים יותר למפרט שאתה בונה CF של 4870X2 נראה לי מטורף אומנם חלומי אבל מיותר מכל בחינה אין משחק שלא ירוץ על אחד בודד גם לא נראה לי בעתיד הקרוב תצטרך 2 מה שכם חוסך לך בקניית ספק מפלצתי אם בכל זאת תרצה 2 ספק טוב הוא THERMALTAKE THOUGHPOWER 850W
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים אם בכל זאת תרצה 2 ספק טוב הוא THERMALTAKE THOUGHPOWER 850Wלא ממש נכון! בהשווואה שנעשתה כאן באתר המסקנות היו 'מעט' שונות:http://hwzone.co.il/reviews/psu_800_roundupוזה מי המנצח: http://hwzone.co.il/reviews/psu_800_roundup/17Antec Truepower Quattro 850W עולה: 930 ש"ח (פנדה)Thermaltake ToughPower 850W W0131RI עולה: 935 ש"ח (פנדה)לכן המסקנה ברורה, ה-Antec Truepower Quattro 850W הוא בחירה טובה יותר!
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים אומנם האתר לא צממש אהב אותו אבל ממשתמשים הביקורות מעולות הוא עושה את העבודה נאמנה והפלוס הגדול שלו שהוא גם מודולרי
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים שניהם אותו מחיר, שניהם מודולריים, האנטק קיבל ציון טוב יותר.. המסקנה די מתבקשת מאליה, לא?!
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים לא בדיוק אי אפשר לקבוע דבר כזה על סמך ביקורת אחת תראה עוד ביקורות באינטרנט הם משבחות את המוצר יש משמשמים נלהבים הוא בכלל לא רע
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מי שרוצה לעשות מערך CF עם שני 4870X2 הוא זה שמשלם כסף בסוף... ;Dבקיצור, אם אתה רצני בעניין ה-CF עם ה-X2 אתה חייב אחד מהספקים ברמה המוזכרת לעיל, תבחר אחד מהם, לי יש נטייה ללכת על האנטק יש לי נסיון טוב איתם. מה גם שגם בביקורת באתר פה אמרו שהאנטק טוב יותר.. זה לא אומר שהטרמלטייק גרוע, אבל אם שניהם עולים אותו דבר לדעתי כדאי ללכת על האנטק.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר חבר ראה מה אני הרכבתי עד עכשיו וצעק עלי כנראה שנדחה את בחירת המפרט הזה לעוד כמה ימים... שכחתי איזה סיפור מהתחת זה לקנות מחשב חדש לעזאזל וכבר חשבתי שאני קרוב לסיים עם הסיפור הזה כבר לא פלא שסחבתי עם שלי חמש שנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.