פורסם 2003 במאי 3122 שנים רציתי לשאולהאם הגירסא הזאת מפעילה משחקים?עכשיו מה ההבדל בין הגירסא אינטרפרייזלבין הגירסא סטנדרט ולבין webאלו הן השלוש גירסאות בהן הוינדוס יצאמישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם ומה מומלץ להתקיןוהאם הוינדוס הזה מפעיל משחקים הכי חשוב!ומישהו התקין אותו כבר?אם כן הוא מרוצה?והאם הוא דומה יותא לאקס.פי עם ביצועים של 2000?
פורסם 2003 במאי 3122 שנים רציתי לשאולהאם הגירסא הזאת מפעילה משחקים?עכשיו מה ההבדל בין הגירסא אינטרפרייזלבין הגירסא סטנדרט ולבין webאלו הן השלוש גירסאות בהן הוינדוס יצאמישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם ומה מומלץ להתקיןוהאם הוינדוס הזה מפעיל משחקים הכי חשוב!ומישהו התקין אותו כבר?אם כן הוא מרוצה?והאם הוא דומה יותא לאקס.פי עם ביצועים של 2000?אני לא יודע בדיוק מה ההבדלים כי לא התעמקתי... אבל אני בטוח שתמצא תשובה מלאה בhttp://www.microsoft.comחוצמזה הנני חושב שהאינטרפרייז זה הגירסה המסחרית שכוללת הכל, ויש לך את הסטאנדארט שהיא מכילה פחות דבריםואז יש את גירסת הWEB שמיודעת לשרתי WEB.לפרטים המלאים כנס לאתר מיקרוסופט.לגבי הרצת משחקים.... ממש לא מומלץ, מערכת הSERVER היא מגושמת בדר"כ וכבדה ומכילה הרבה מאוד אלמנטים שיאיטו אותךבמשחקים. אבל בעבודה שוטפת היא יכולה להיות טובה פחות או יותר.במקומך הייתי מתקין 2 מערכות הפעלה: 1. WinXP Pro sp1 ו2. Win 2003 server standard/
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר יש לי בעיה עם האקס.פיכי יש בה המון בעיות של רינדור בגרפיקה הממוחשבת!כעיקרון אני עובד עם 200 סרבר כרגע והיא מצויינתאבל חשבתי לעבור ל2003
פורסם 2003 במאי 3122 שנים יש לי בעיה עם האקס.פיכי יש בה המון בעיות של רינדור בגרפיקה הממוחשבת!כעיקרון אני עובד עם 200 סרבר כרגע והיא מצויינתאבל חשבתי לעבור ל2003הייתי עובר ל2000 PRO + SP3.. אם כבר... אין לך שום צורך ב2003.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.