עבור לתוכן

שימוש בטלוויזית LCD32'' --FULL-HD כמחשב לכל דבר -פרטים בפנים....

Featured Replies

פורסם

יש לי אפשרות לקנות את הטלוויזיה הזאת מחנות בכ-5000 ש"ח (אולי מעט יותר)-השימושים שלי:

http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=403&CategoryID=129&Page=2

א-70 אחוז גלישה באינטרנט (ללא אופיס ויישומי משרד רק גלישה)

ב-20 אחוז סדרות באיכות 720/1080

ג-10אחוז טלוויזיה

מרחק צפיה כ-1.5 מטר-

האם אני אסבול בגלישה רגילה ?(תזכרו שמדובר על מרחק של מטר וחצי...)

למישהו יש נסיון בגלישה בצג LCD מהמרחק שהזכרתי?

מה דעתכם?

בתודה

ערן

פורסם

לי יש Sony KDL32P3000E.

היא נחשבת ל-32 איכותית מאוד,ובאמת אני ממש נהנה ממנה.

כשאני רוצה לראות סרטים ב-HD אני מעביר את המחשב שלי לסלון כדי לחבר אותה ואז אני צופה בסרטים(אין לי צורבים ונגנים של BLUERAY אז זה לא רלוונטי לי)

המחשב שלי כבד ולכן בדר"כ אין לי כוח לסחוב אותו הלוך ושוב מהחדר לסלון,ככה שהרבה פעמים יוצא שאני נשאר על הטלויזיה רק כי אין לי כוח להחזיר את המחשב.

מניסיון שלי-זה נורא(מרחק מטר).

ברזולוציה של 1366*768 אני לא מסוגל לראות שום דבר במסך-אייקונים,כיתובים,גלישה-זה פשוט בלתי אפשרי.

הסיבה לזה כנראה נעוצה בדבר שנקרא DOT PITCH השונה בין מסכי טלויזיה למסכי מחשב (בעיקרון-המושג מתאר את המרחק בין הפיקסלים,שבטלויזה גדול יותר)

אני לא ממליץ לך.

אם אתה מתעקש-יש כמה אפשרויות לשיפור המצב:

בוינדוס ניתן להגדיר כמות DPI לפונטים-תגדיל את זה וזה ישפר את הקריאות של כיתובים בתוך וידוס(כמו שמות לאייקונים וכו')

ב-BROWSERים ניתן להגדיל את גודל האובייקטים באתרים (על ידי החזקה של CTRL וגלילה של לחצן אמצעי)

פורסם

לדעתי - לא שווה.

אם זה היה 70% סרטים ו-30% גלישה - אולי. אבל כשזה הפוך כמו אצלך - 32" זה בזבוז, גם כספי וגם מבחינת גודל. ייתכן מאוד שלא יהיה לך נוח לגלוש על מסך כזה ענק עם Dot Pitch כל-כך גבוה (שקול בערך ל-1024x768 על מסך 20" לא רחב).

קנה איזה DELL 2408WFP ב-3000 שקל וסגור עניין. תקבל רזולוציה של 1920x1200 שמספיקה ל-Full HD ולהכל, ותקבל גם מסך שלא חייבים לתפוס מרחק ממנו (משהו כמו 70-100ס"מ נראה לי סבבה בגודל הזה).

פורסם
  • מחבר

לדעתי - לא שווה.

אם זה היה 70% סרטים ו-30% גלישה - אולי. אבל כשזה הפוך כמו אצלך - 32" זה בזבוז, גם כספי וגם מבחינת גודל. ייתכן מאוד שלא יהיה לך נוח לגלוש על מסך כזה ענק עם Dot Pitch כל-כך גבוה (שקול בערך ל-1024x768 על מסך 20" לא רחב).

קנה איזה DELL 2408WFP ב-3000 שקל וסגור עניין. תקבל רזולוציה של 1920x1200 שמספיקה ל-Full HD ולהכל, ותקבל גם מסך שלא חייבים לתפוס מרחק ממנו (משהו כמו 70-100ס"מ נראה לי סבבה בגודל הזה).

בעיה,גם היום אני יושב כ-1.25-1.30 מהצג 20 אינטש של DELL ואני לרוב מגדיל את גודל הכתוב ל-125% .

עוד דעות?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מניסיון שלי-זה נורא(מרחק מטר).

ברזולוציה של 1366*768 אני לא מסוגל לראות שום דבר במסך-אייקונים,כיתובים,גלישה-זה פשוט בלתי אפשרי.

מצטער על ההקפצה, אבל מה שכתוב פה פשוט לא נכון ואני מרגיש שאני חייב ל"תקן". אני כותב את ההודעה הזו על גבי מסך Hitachi 37 ברזולוציה 1366x768 ממרחק של בערך מטר וחצי, ורואים מצויין! למסך פאנל IPS ורואים בו טוב בהרבה מLCD 19 של LG שיש לי.

מה שצריך לשים לב זה להעביר למסך את ה native ratio שלו, ואז האיכות מעולה. לא יודע איך רואים ב FHD, אבל יכול לנחש שאפילו יותר טוב.

בקיצור, אין בעיה לגלוש באינטרנט על מסך 32... HITACHI ידועים כבעלי ביצועים טובים בחיבור למחשב, אך כל מסך שיכול לקבל native ratio אמור להיכראות טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים