עבור לתוכן

[עזרה] שידרוג מקסימלי של מחשב Dell Optiplex GX260

Featured Replies

פורסם

אהלן

ברשותי מחשב Dell Optiplex GX260

מעבד פנטיום 4, 2GHZ

כמות RAM נמוכה שאני לא זוכר..

ברצוני לדעת מה השדרוג המקסימלי המתאפשר לי לעשות למחשב זה. כלומר, מהם הרכיבים הטובים ביותר (או מהן האופציות הכלליות) שאני יכול לשדרג.

מחשב זה לוקח כרטיסי מסך בתצורת AGP, אילו כרטיסים סבירים ניתן למצוא?

זיכרון DDR SDRAM, אני לא מצליח למצוא בדיוק איזה מהירות, האתר הרשמי אומר 266mhz, איזה PCXXXX זה? לפי מה שאני יודע, אין כזה דבר\ אך יש מה שנקרא DDR266, שמהירותו היא 133MHZ\PC2100. כנראה שזו טעות? מה קורה אם אני מכניס זיכרון מהיר יותר? האם צריך להפיד על זוג זיכרונות במהירות\נפח דומים?

אבל הכי חשוב, אני לא יודע איזה מעבד חדש אני יכול לשים במחשב. אני לא חושב שליבה כפולה יעבוד פה, ופנטיום 4 חזקים כבר לא נמכרים כמעט..

הנה אתר של המפרט של המחשב: http://support.dell.com/support/edocs/systems/opgx260/en/ug/specs.htm#1110653.

תודה רבה על העזרה!

פורסם

שידרגתי לפני שנה GX260 ל2.66 ול-1GB זיכרון DDR

באתר של DELL יש מידע שאתה צריך ויש שוני אפילו בין הקונפיגורציות של המחשבים מאותו מודל.

אבל לעניות דעתי, אני לא ממליץ לך להחליף מעבד, אלא רק להוסיף זיכרון, למרות שגם הוא מאוד יקר (פי 3 מ DDR2)

הסיבה היא שלוחות האם של DELL הולכים לאחר 5 שנים בערך (ולא רק שלהם - אלא של רבים אחרים) כי הקבלים מתייבשים. אז עדיף להמנע ככל האפשר משדרוג רציני שאח"כ ירד לטמיון.

בנוסף, כששידרגתי כרטיס מסך, הגעתי למצב שספק הכוח לא הצליח לספק מספיק הספק, ואז במשחקים המחשב היה מתחמם והספק היה מתחמם מאוד והמחשב היה כבה אוטומטית. מה שזה אומר שהמחשבים שלהם בדרך כלל מתוכננים בצורה זולה כך שאין להם הרבה 'ספיירים' בתיכנון.

עוד דבר, אין אפשרות להחליף את לוח האם כי החורים לא מתאימים, בקיצור שקול היטב, אולי רק תגדיל זיכרון, ואולי דיסק מהיר יותר, אבל לא יותר...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

לפי מה שאמרת, אלך על שידרוג הזיכרון בלבד, אך האם ביכולתך להסביר לי את כל העניין הזה? אני רוצה לקנות 2 זיכרונות של 1GB כל אחד, מה אני צריך לדעת\מה לקנות וכו'...? האם כל זיכרון DDR יפעל? מה לדעת בקשר למהירויות, והאם השערתי בקשר למהירות הזיכרון (בפוסט המקורי) נכונה?

תודה רבה מראש.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

לפי מה שאמרת, אלך על שידרוג הזיכרון בלבד, אך האם ביכולתך להסביר לי את כל העניין הזה? אני רוצה לקנות 2 זיכרונות של 1GB כל אחד, מה אני צריך לדעת\מה לקנות וכו'...? האם כל זיכרון DDR יפעל? מה לדעת בקשר למהירויות, והאם השערתי בקשר למהירות הזיכרון (בפוסט המקורי) נכונה?

תודה רבה מראש.

רעיונות אולי, מישהו?

פורסם

לגבי מהירות הזכרון אתה יכול להתקין CPU-Z ולבדוק מהי המהירות של הזכרונות כרגע.

לגבי אילו זכרונות נתמכים בלוח כמו שלך, זו כבר שאלה שצריך להפנות לדל. יש להם מוקד תמיכה:

שירות דל העולמית/ישראל 1809-44-4688 מרכז תמיכה של dell העולמית - על הלקוח לפתוח קריאה - והם מפנים אותו למעבדה על פי סוג המוצר ואו התקלה. שעות עבודה ראשון עד חמישי 9:00 עד 17:00

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים