עבור לתוכן

טמפרטורות מעבד E8400

Featured Replies

פורסם

~לגבי החלק הזה קיבלתי תשובות, עכשיו מעניין הדברים בעמוד 2~

קניתי מחשב חדש לפני בערך שבועיים (למרות ש10 ימים בערך לא הייתי בבית).

השתמשתי בCoreTemp לבדיקת הטמפרטורה, במנוחה הוא על 50 ואף פעם לא עבר את ה60.

לדעתי זה חם מדי.

דרך אגב, אני לא מצליח לבדוק בRealTemp, הוא נותן Error ולא היה לי זמן לדאוג לזה.

הקירור שעל המעבד הוא OCZ Vendetta (הראשון לא 2).

אם זה עוזר במשהו למרות שזה נראה לי די דבילי (P=) האוויר שיוצא מהמארז מאחורי המאוורר שלו, בטמפרטורה ממש לא חמה לדעתי, בערך כמו האוויר..

תודה,

The Chosen Generl

פורסם

קודם כל, טמפרטורת מנוחה של 50 בCORETEMP היא תקינה לחלוטין - פשוט לא נכונה. אצלי התוכנה הזו נתנה תוצאה דומה (עם אותו מעבד) - בסביבות ה47 במנוחה, בעוד שREALTEMP הראתה תוצאה של כ10 מעלות פחות.

פשוט תנסה להתקין את REALTEMP מחדש.

פורסם

אתה יכול גם ליבדוק בביוס את הטמפרטורה ואז לפי זה תראה אם התוכנה שלך מזייפת או לא

פורסם

אתה יכול גם ליבדוק בביוס את הטמפרטורה ואז לפי זה תראה אם התוכנה שלך מזייפת או לא

הקריאה בBIOS מזייפת לא פחות מהקריאה של CORETEMP. שניהן מקבלות את המידע מחיישן הטמפרטורה של לוח האם (המותקן מתחת לתושבת המעבד), בעוד שREALTEMP מקבלת את הקריאה מחיישן המובנה במעבד עצמו (שאמנם לא תוכנן במקור לניטור טמפרטורה ע"י המשתמש אלא רק להגנה על המעבד במקרה של חום יתר, אך עדיין מספק קריאה אמינה יותר).

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה לכולם.

כשאהיה בבית אבדוק את העניין.

מה היא טמפרטורה סבירה למעבד במנוחה?

פורסם

עם קרור סביר - סביבות ה40.

פורסם
  • מחבר

אוקי, בדקתי עכשיו טמפרטורות.

בRealTemp, לא הפעלתי משחקים יותר מדי (ז"א פתחתי את היישום אבל לא ממש נכנסתי למשחק) והמינימום זה: 37,38 והמקסימום: 47,49 נשמע לי סביר בהחלט!

ד"א אני ללא OC.

פורסם

אם פתחת את היישום אבל לא באמת עשית משהו, זה לא נקרא "מאמץ". טמפרטורת המקסימום שקיבלת כנראה מראה את טעינת המשחק - אבל מדובר בעומס רגעי. בעומס מתמשך סביר שהטמפרטורה תטפס עוד קצת למעלה - אבל הטמפרטורות שלך תקינות בהחלט.

פורסם
  • מחבר

מצויין, כרגע השיא כבר 49,49.

אני אשאיר את הRealTemp פתוח, ועוד מעט אני אשחק קצת WoW אחרי שאני אסיים עם הUpdateים ואז יהיה אפשר לראות עם יותר עומס :D

פורסם

כדי לבדוק את הטמפ' במאמץ, תריץ OCCT.

פורסם
  • מחבר

בהזדמנות..

כרגע השארתי את RealTemp פתוח ושיחקתי WoW המקסימום שזה הגיע היה 52,50.

פורסם
  • מחבר

>מקפיץ<

עכשיו עשיתי בדיקה עם OCCT.

שמתי על Custom (Infinite) והרצתי בערך שתי דקות..

בתוכנה עצמה המעבד הגיע לשיא של 62 מעלות (:o) אבל בRealTemp המעבד הגיע לשיא של 53,52.. ???

זה תקין?

ודרך אגב הוא כתב לי שהמעבד בשימוש 85% פחות או יותר כל הזמן (נע בין 84 ל86).

תודה P:

פורסם

הקריאה בBIOS מזייפת לא פחות מהקריאה של CORETEMP. שניהן מקבלות את המידע מחיישן הטמפרטורה של לוח האם (המותקן מתחת לתושבת המעבד), בעוד שREALTEMP מקבלת את הקריאה מחיישן המובנה במעבד עצמו (שאמנם לא תוכנן במקור לניטור טמפרטורה ע"י המשתמש אלא רק להגנה על המעבד במקרה של חום יתר, אך עדיין מספק קריאה אמינה יותר).

איזה שטויות אתה מדבר.

CORETEMP ו REALTEMP מקבלים בדיוק את אותם נתונים מבדיוק אותו חיישן.

CORETEMP לא מזייף, הוא פשוט מגדיר אחרת את הTJMAX.

אפשר לשנות את הTJMAX בקובץ INI ואז יראה בדיוק את אותם מספרים שהREALTEMP מראה. (או להיפך)

http://www.ocforums.com/showthread.php?t=557111&highlight=Q6600+Temperature

פורסם

הממ... נראה שאתה צודק לגבי CORETEMP. מתנצל אם הטעתי מישהו...

פורסם
  • מחבר

מגניב, לא איכפת לי....

אני רוצה לדעת אם הטמפרטורות שלי תקינות?

הרצתי OCCT + RealTemp והמקסימום היה 53,52.

זה תקין?

ביצעתי בדיקה הפעם טיפה יותר ארוכה, אני מצרף לכאן תמונה עם RealTemp, OCCT, Task Manger אלו התוצאות:

2rzuqgw.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים