עבור לתוכן

בעיה מזרה בMAG 786FD

Featured Replies

פורסם

לפני כחצי שנה קניתי מסך חדש של מאג 786FD, לפני איזה חודש אח שלי עשה פרוייקט כזה להעלות את כל אלבומי התמונות שלנו למחשב ע"י סריקתם...

אז הבחנו במשהו מוזר... אחרי הסריקה, התמונות נהיות צרות יותר(מה שגם מרזה ;D אבל זה לא קשור), בהתחלה חשבנו שזה בעיה בסורק,

ואז הזזתי תמונה לפינה של המסך... והופ זה התרחב ללרוחב האמיתי(!!)...

וזה ממש ממש מעצבן!

אני משחק FPSים וזה עושה לי כאב ראש... כל פעם שאני מסתובב זה כזה כמו אפקט (fish eye)

פעם לקחתי שני חלונות....שמתי אחד מעל השני ועשיתי אותם באותו הגודל בדיוק...

אחד מיקמתח באמצע והשני בצד ימיו, לקחתי סרגל ומדדרי רוחב... זה שבאמצע היה4.5ס"מ וזה שמימין היה6.5ס"מ...

מישהו יודע מה הבעיה? או היתה לו בעיה דונה?

זה בעיה ספציפית שלי או כל מסכי מאג טריניטרון? היבואן יסכים להחליף לי מסך?

תודה לכ העונים...

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

תסלח לי הייתי חייב..

לא הבנתי ממש מה אתה רוצה , יש לי את אותו מסך אבל אני לא חושב שקיימת אצלי הבעיה....

פורסם

קטין את השטח הנצפה של המסך ככה שהוא יהיה מעט קטן יותר מהשטח האפקטיבי של המסך (בצורה כזו שרואים את כל הדפנות של התמונה מוקפות בשטח שחור).

אז תכוון אותו שיהיה מלבני כמה שאפשר.

אם עדיין הרוחב של העצמים לא קבוע בכל שטח המסך תפנה למימוש האחריות.

פורסם

חהחהחהחהחהחהחה

תסלח גם לי אבל אני עם nuxer בעניין הזה וגם לי יש אותו מסך

WTF????

לקחתי שני חלונות עם סרגל,?????,זה מרזה,????,כאב ראש fisheye,למישהו בעיה דונה???

אבל צחוק בצד,המסכים האלה בעלי דפקטים רבים באספקה שלא נראים לעין רגילה אלא באבחנה דקה.

החלפתי איזה 5 מסכים (כי הייתה לי אפשרות) עד שמצאתי אחד מושלם מבחינת פגמים וגאומטריה וגם בו יש פגם בפינה(!!) שהוא שולי עבורי.

נראה לי שאמטל היבואנים מספקים אותם משופצים או משהו.ועוד מסרבים להחליף אלא מתקנים!!!

פורסם

אני לא מבין מה בדיוק מצחיק בזה שיש למישהוא בעיה במסך.

לי יש שני מסכים כאלה ואין בהם שום בעיה. צריך להשקיע קצת זמן בכיוון המסך כדי לא לקבל עיוותים בפינות המסך, יש דיי הרבה כיוונים כאלה.

במידה וכיווינים לא עוזרים תשלח לתיקון.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כל הגדלים, הכיוונונים, הרזולוציות, refresh rate וכלום....

אני שלוח אותו לתיקון...

תודה בכל מקרה...

פורסם

זה בדרך כלל קורה שאתה מקרב מגנט למסך.........

עשית את זה בזמן הקרוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים