עבור לתוכן

המחשב מתחמם בצורה גדולה מהרגיל.

Featured Replies

פורסם

שלום... יש לי מחשב שנה עם מעבד E6750 לוח אם P5K וכרטיס מסך 8800GTS והמארז מתחמם בצורה מוגזמת ופולט חום ...טמפרטורת המעבד עומד על

כ 47-50 מעלות במנוחה, המאווררים של המארז עובדים ...מישהו יכול לעזור לי איך לפתור את הבעיה ?

תודה.

פורסם

ניקתה אבק בשנה האחרונה...?

פורסם

יש לי מחשב דומה לשלך אצלי המעבד לא עובד 50 (אבל קירור טוב) במאמץ כרטיס מסך 65 לא עובר והלוח בכלל 40 לא עובר. הטמפ' שלך לא גבוהות ממש לדעתי זה בסדר אתה רוצה להוריד? סדר כבלים ותבדוק סירקולציה זה יכול להוריד מס' מע'

פורסם
  • מחבר

כן את האמת ניקית לפני 3 חודשים יסודי ולפני כמה ימים פתחתי את המחשב והיה קצת אבק, ניקתי אותו אבל הבעיה נמשכת .....

בזמן שניקתי את המחשב אז הורידו לי את מהירות המאוורר ל60 אחוז ...זה יכול ליהיות קשור? (מארז HEC 6A21)

פורסם

תבדוק בביוס שהטמפ' נכונות איזה תוכנה אתה משתמש או שהמארז מציג?

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש יודע לעשות את זה ..אתה יכול להסביר לי ?

[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 01:29:26

Chassis Fan : 2376 rpm

Processor Fan : 948 rpm

Processor Temperature : 35 °C

GPU Temperature : 77 °C

GPU Diode : 78.7 °C

משהו פה קשור?

פורסם

ריסטרט למחשב לחיצות על DELETE עד שזה נכנס למסך כחול כזה שמה תחפש משו כמו computer tempture ותלץ אנטר אתה תראה את הטמפ' המדוייקת של המעבד ושאר הרכיבים דרך אגב תלוי בלוח יכול להיות שאין לך את האופציה בלוח במקרה הזה אל תכנס לשום דבר שלא תשנה ולא תדע איך להחזיר מקווה שעזרתי

(איך אתה יודע שהטמפ' של המחשב היא 47-50 ? איזה תוכנה?)

עריכה :אני לא יודע מה אתה רוצה המעבד טמפ' מצויינת לגבי הכרטיס מסך אני חושב שגם זה כרטיס שמתחמם אולי קצת יותר מידי תחכה לעוד תגובת

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בCORETEMP ו PC WIZARD 2008

פורסם

תקרא את העריכה שלי בדקתי אצלי המהיריות אצלך דומות לשלי אני לא רואה פה שום דבר חריג

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם הבעיה היא מהמעבד אבל מה שבטוח שהמחשב לא היה כך ולא צריך לפלוט חום בצורה כזאת ......אם אני יקנה קרור זה יכול לעזור?

פורסם

שמע המעבד שלך בסדר אבל תפתח את המחשב כשהוא עובד תיגע בקירוים של לוח מעבד כרטיס מסך ותראה מה חם ממש לדעתי אתה מצא שהכרטיס חם מאוד ואולי הספק מחמם את המחשב תבדוק קירור למעבד תמיד טוב אבל הטמפ' שלו טובה אין צורך אם אתה לא מתכנן C@

פורסם
  • מחבר

אני יבדוק את זה...תודה על העזרה.

פורסם

אני לא רואה פה שום בעיה.

אין צורך בהורדת טמפרטורה.

אל תשכח שזה קייץ.

אפילו הטמפרטורת גוף שלי באיזור ה50 מעלות. :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים