פורסם 2003 ביוני 422 שנים קראתי נכון? מנצח יש?אז מתי התוצאות?(רצוי עד ה11.6)המחשב של רבים תלוי בזה כפי שכבר נאמר
פורסם 2003 ביוני 422 שנים מחבר יש מנצח אבל הכרזה רשמית תצא רק לאחר התיעצות עם החברות עצמן בנסיון לשפר את התוצאות שהתקבלו.
פורסם 2003 ביוני 422 שנים אני נותן הימור שה-MSI לוקח..... זה לא נשמע הגיוני ואני בעצמי הזמנתי NF7 VER2.0 אבל נראה לי שהוא בכוונה מסתיר בגלל שיש כאן הפתעה.
פורסם 2003 ביוני 422 שנים 1. MSI2.EPOX3.ABITלא מזמן היה אצל טום באנצ' על הלוחות הנ"ל וברוב הMSI לקחו, אבל חשוב לציין שה-ABIT לא השתתפו בבאנצ'.
פורסם 2003 ביוני 422 שנים 1. MSI 2.EPOX 3.ABIT לא מזמן היה אצל טום באנצ' על הלוחות הנ"ל וברוב הMSI לקחו, אבל חשוב לציין שה-ABIT לא השתתפו בבאנצ'. קישור? זו הייתה בדיקת המהרה או ביצועים על סטוק? כולם יודעים שטום משוחד :
פורסם 2003 ביוני 422 שנים כולם יודעים שטום משוחד : אני יחפש ויעלה קישור זה היה גם בביצועים וגם ב-O/C(אם אני לא טועה).
פורסם 2003 ביוני 422 שנים http://www17.tomshardware.com/motherboard/20030523/index.htmlתבדקו את זה...
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אתה רואה.... זה לא רק בנושא שאני פתחתי ואמרת שהנושא מטומטם {על השירות הטוב של זיגזג אם אתה לא זוכר} אתה פשוט ספאמר שאוהב לעצבן - נקודה. ואתה אחד שמעצבן בלי להתכוון בכלל..דווקא אתה יכול לעשות קריירה מזה. גם לדעתי הת'רד הזה אידיוטי..ו99% מהת'רדים שDINO פותח גם.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אתה רואה.... זה לא רק בנושא שאני פתחתי ואמרת שהנושא מטומטם {על השירות הטוב של זיגזג אם אתה לא זוכר} אתה פשוט ספאמר שאוהב לעצבן - נקודה. אני אוהב לעצבן... אני לא ספאמר אל תערבב ;D
פורסם 2003 ביוני 522 שנים A-V היה איזה ת'רד שמישהו פתח ולא אמרת שהוא אידיוטי? - לא...אז אל תתערב ואם אין לך משהו חשוב באמת להגיד פשוט תשתוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.