פורסם 2003 במאי 3122 שנים לפי הסרט המאד האוב עלי : there can be only one ולפי זה הננני מכריז על אתגר עופר לאובר קלוק מלחמת חורמה עד מוות ביוס או הכתרה של מלך ה OC היחיד בארצינו. אז מה יש לנו : ABIT NF7 REV2.0 ותאורטית מגיע לבאס 300 אפוקס 8RDA3+ עם אולטרא מתח לVDD MSI K7N2 Delta-ILSR שצעיר בחבורת הענקים האלא ,אבל היחיד המגיע עם קירור למוס פאטים . מי ינצח ומי יפול אל השיכחה והבושה ,תזכרו טוב : THERE can be ONLY ! ONE מה אתם אומרים ? מי יהיה המלך ?
פורסם 2003 במאי 3122 שנים אני אומר שהאביט NF7 יהיה המלךאבל לא בהפרש גדול אחרי האי פוקסושהMSI יפתיע לטובה ונראה מהם דברים יפים בעתיד !אתם שואלים למה !? סתם אינטואיציה...
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר בצורה מפתיעה הקירור של ה MSI הוא סביר ולכן לא.אבל אם אני ירגיש שזה הבעיה אז זה לא סיפור גדול לשים גם לו.
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מלך הוא מי שיש לו את שלושתם ביחד LOL... עופר אנחנו במתח...יאללה תתחיל להזרים תוצאות!
פורסם 2003 במאי 3122 שנים חסר לי איזה גיגהבייט כאן ... ;Dסתםהמממממ ..... אני מהמר משום מה על האיפוקס , ואני גם מצפה להפתעה מהMSI . האביט .... יהיה או הראשון או השני .
פורסם 2003 במאי 3122 שנים אני חושב שהMSI יהיה חלש וגם אם לא אני משוכנע שיגיע אחרון, הEPOX ינצח והABIT יהיה במקום מכובד באמצע, הימור אישי שלי מצחיק לראות קירור של אינטל על הצ'יפסט חחחח, אהבתי. (הזילזול ... סתם) בכל אופן סחטן על התחרות, אני כבר לא יכול לחכות ! :jump1:
פורסם 2003 במאי 3122 שנים למי אכפת אני אומר לכםP1 133 שולט! איזה מחשב חיה! איך האורות מהבהבים שהוא טוען!!!ואני רוצה לעשות לו OC אני בא ולוחץ על TURBO יאללה איזה מהירות המחשב דופק
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר TAZOK לא היתה כוונת ספאם בדיון הזה ,אז אני קורא אותך לסדר !טוב עוד כשעתיים אני הולך לקחת את הלוח מהיבואן שהועיל בטובו לפתוח את דלתותיו בשבת .לאחר מכאן יועלו תמונות נורמליות של הלוח (MSI) ותוכלו להתרשם מאופן טוב יותר וכך גם אני אוכל להביע את דעתי עליו.
פורסם 2003 במאי 3122 שנים TAZOK לא היתה כוונת ספאם בדיון הזה ,אז אני קורא אותך לסדר !טוב עוד כשעתיים אני הולך לקחת את הלוח מהיבואן שהועיל בטובו לפתוח את דלתותיו בשבת .לאחר מכאן יועלו תמונות נורמליות של הלוח (MSI) ותוכלו להתרשם מאופן טוב יותר וכך גם אני אוכל להביע את דעתי עליו.וההימורים זה לא ספאם מן הסתם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.