פורסם 2003 במאי 3122 שנים הצורב שלי (המפרט מימין) משום מה החליט להשתגע!יום אחד הדלקתי את המחשב הנורית שלו נדלקה וסירבה להכבות במשך פרק זמן ממושך יחסית (כ25 שניות) ולאחר מכן היא החלה להבהב (כאילו הוא מנסה לזהות דיסק)מאז זה ככב ניסיתי ריסטים כיבוי וניתוק ולאחר מכן חיבור של הצורב פיזית עידכנתי קושחה הוא עבד בסדר אבל ברגע שכיביתי את המחשב והפעלתי אותו שוב התחילה הבעיה מחדשכאשר אני מכניס לתוכו דיסק לא שומעים רעשי מנוע והדיסק נשאר בדיוק באותה זווית שבה הוא הוכנסהסיפור הזה כמובן מאט לי את המחשב משום שהצורב שולח אליו שהוא מנסה לזהות דיסק...מישהו יודע איך לפתור את זה או מה הבעיה?תודה איגור
פורסם 2003 במאי 3122 שנים תנסה לעלות מדיסקט ותראה אם התורב מתנהג כך גם בדוס אם כן אז אין לך מה לעשות בנידון ועדכון הקושחה זה היה הפיתרון היחידי ואם לא והבעיה היא רק בווינדוס תנסה לעדכן את ה ASPI לגירסא אחרונה.בכל אופן אם הצורב שלך לא תקין למה אתה לא מחליף אותו אמורה ליהיות לך אחריות עליו עוד כי נתנו אחריות של שנתיים לצורבים האלו.
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר הוא מתנהג ככה מרגע הפעלת המחשב גם בביוס וגם בדוסוכן יש לי אחריות שנתיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.