פורסם 2008 ביולי 2717 שנים שלום, ברשותי מקלדת אלחוטית (מטורפת !!) של לוג'יטק אך לצערי היא התחילה לפקשש והוא מתנתקת מהרסיבר מתי שבא לה (זה לא קשור לסוללות) במקלדת יש שליטה על מוסיקה שכוללת קדימה\אחורה, מיוט, פליי, סטופ וגלגל סאונד. ועוד כל מיני פי'צרים שונים ומשונים אך הם פחות חשובים לי כרגע.. אני מחפש מקלדת באותו סגנון מעדיף של חברה מוכרת ואמינה בטווח מחיר של עד 170~ ש"ח יש העדפה טבעית לאלחוטית מכיוון שככה אני עובד כבר כ-5 שנים אך אשמח לשמוע המלצות אחרות.. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצה למקלדת באותו סגנון פחות או יותר !
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים קודם כל תערוך את הכותרת שלך לפי חוקי הפורוםגם לי יש את המקלדת הנ"ל כבר כמה שנים טובות, אבל היא כבר התיישנה ומקרטעת פה ושם.אני קניתי במקומה את ה-logitech media keyboard eliteמקלדת מצויינת ומאוד נוחה לכל השימושיםhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378170
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים ה-media keyboard elite בהחלט מומלצת. מאוד נוחה, עם כל כפתורי המולטימדיה וקיצורים נחמדים.
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר ראיתי פה עכשיו כמה פוסטים על ה-WAVEהיא באמת שווה את הכסף שלה ? (255 ש"ח לפי מה שמצאתי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.