עבור לתוכן

בעית קירטועים כללית

Featured Replies

פורסם

אשמח מאוד אם תעזרו לי עם זה כי אני כבר אובד עצות! אז ככה:

קניתי את המחשב שלי באוקטובר 06 אחרי 3 שנים שלא התעדכנתי בשוק המחשבים (צה"ל), וסמכתי על זה שמכר לי (עסק פרטי) שירכיב לי מחשב וכנראה זו הייתה טעות. בכל אופן מאז שקניתי אותו עד עכשיו המחשב עושה לי את אותן בעיות ואני כבר לא יודע מה לעשות..

זה המחשב:

מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz

לוח אם Asus P5RD1-VM

זכרונות Kingston 1024 DDR1 X2

כ.מסך NVIDIA GeForce 7600 GT

ה.דיסק WesternDigital 250G 7200Rps

קשה קצת להסביר את הבעיה אז אני מקווה שזה יהיה מובן..

הבעיה היא שמשחקים ובכלל קטעי גרפיקה עולים כל פעם במהירות אחרת.. כלומר אני יכול לעשות אתחול, להעלות משחק והוא ירוץ בנזונה, להוציא אותו, לחזור אליו אחרי דקה ופתאום יהיה מקרטע. לעשות אתחול שוב, לתת לו לעלות ושוב הוא יקרטע יותר או פחות. ואז אחרי אתחול שלישי הוא ירוץ שוב טוב.. וזה גם לא קבוע, לפעמים אחרי אתחול אחד הוא עובד טוב ולפעמים גם רק אחרי 7!

והבעיה היא שזה בכל משחק שאני לא ישחק מCall of duty 4 ועד chicken invaders...

וגם אם אני משחק במשחק כבד כל שהוא ויוצא ופותח דפדפן (כלשהוא) הרבה פעמים ייקח לדפים הרבה זמן להטען בגלל הגרפיקה.. כאילו באנרים וכו' אפילו הגלילה בדף מקרטעת.. ואחרי אתחול הוא עובד שוב טוב.. בקיצור זה נראה כאילו זיכרון כלשהו לא מרוקן את עצמו..

זו הבעיה בגדול.. אם משהו לא מובן תשאלו. כמובן שכבר פירמטתי כמה פעמים וזה לא עזר (לא החלפתי מערכת הפעלה) כבר הלכתי ל 3 טכנאים שונים והם לא פתרו את הבעיה, החלפתי כרטיס מסך וזה לא עזר. הרצתי לבד בדיקות טכנאים גם מהווינדוס וגם מהדוס, וההארד דיסק והזכרונות יצאו תקינים אחרי כמה בדיקות. מה עוד אני יכול לעשות? יש למישהו הצעות??

תודה מראש ויום טוב :xyxthumbs:

פורסם

יש מצב שאחד הרכיבים מתחמם.

תבדוק מה טמפרטורת המעבד/לוח אם/כרטיס מסך שלך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים