עבור לתוכן

בקשת מפרט/ לעבודה משרדית נטו עד 2K ללא מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כי כל השאר היו החלקים שלכם...

באתי לקחת את המעבד שהוא הציע אבל בחנות מחשבים הציעו משהו אחר כי הייתה בעיה עם הלוח אם שלו (שיסתכל וישים לב). חוץ מזה המפרט שלו מאוד עזר לי לכוון למה שאני רוצה, מה עדיף כי חוץ מהלוח והמעבד הכלנשאר כמעט אותו דבר...

דבר שלישי אני פותח אשכול בשביל התייעצות המלצות אף אחד לא אמר שאני חייב לקנות את מה שמציעים לי פה נכון?

תודה :)

פורסם

באתי לקחת את המעבד שהוא הציע אבל בחנות מחשבים הציעו משהו אחר כי הייתה בעיה עם הלוח אם שלו (שיסתכל וישים לב).

תודה :)

בבקשה

ומה הבעיה עם לוח האם?

פורסם
  • מחבר

כשבאתי לחנות היה טכנאי אחד שאמר שהכל בסדר והוציא לי את המפרט במחשב....בכל מקרה טכנאי אחרי בא הסתכל ואמר משהו לא ממש זוכר מה ואז הטכנאי שהיה איתי אמר לי "אה כן מזל שהוא אמר אחרת היית צריך להחליף את כל העכברים" לא ממש הבנתי מה הוא רוצה אני מאמין שהייתה איזה בעיונת עם איזה רכיב אולי לא יודע....

סך הכל תודה לכם באמת עזרתם לי הרבה :)

המחשב שלקחתי (כמו שאתה הצגעת רק עם לוח 31G ומעבד 7200 נראה לי) הרבה יותר חזק מהלנובו שיש בהודעה הראשונה נכון?

פורסם

כשבאתי לחנות היה טכנאי אחד שאמר שהכל בסדר והוציא לי את המפרט במחשב....בכל מקרה טכנאי אחרי בא הסתכל ואמר משהו לא ממש זוכר מה ואז הטכנאי שהיה איתי אמר לי "אה כן מזל שהוא אמר אחרת היית צריך להחליף את כל העכברים" לא ממש הבנתי מה הוא רוצה אני מאמין שהייתה איזה בעיונת עם איזה רכיב אולי לא יודע....

בלוח זה יש כניסת USB לחיבור העכבר במקום בחיבור PS/2 הוותיק, שבחלק מהעכברים עדיין משתמשים בו. אין עם זה שום בעיה - רק צריך לראות שהעכבר שאתה קונה הוא בעל חיבור USB ואין בעיה למצוא כאלה זולים - למשל העכבר הפשוט של Microsoft מגיע עם חיבור כזה. אם זה היה שווה לך להקפיץ את המחיר בעוד 500 ש"ח על שילוב של לוח אם ומעבד של אינטל - זה כבר שיקול תקציבי שלך. יכולת למשל פשוט לקחת את הלוח הבא (שעולה 120 ש"ח יותר מהלוח שאני נתתי, הכרטיס הגרפי שלו חזק יותר, ויש לו כניסת PS/2 לעכבר):

GIGABYTE GA-MA78GM-S2H

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3802

סך הכל תודה לכם באמת עזרתם לי הרבה :)

המחשב שלקחתי (כמו שאתה הצגעת רק עם לוח 31G ומעבד 7200 נראה לי) הרבה יותר חזק מהלנובו שיש בהודעה הראשונה נכון?

כן.

פורסם

חחח..... או לחילופין לשים מתאם שעולה 12 שקל....

פורסם

מחזק!

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים