עבור לתוכן

האם הרדיו הלוויני יגיע מתישהו לארץ?

Featured Replies

פורסם

בארה"ב הלהיט החדש-ישן הוא רדיו לוויני. זהו בסה"כ טיונר, אשר מסוגל לקלוט תחנות רדיו המשודרות דרך לווין (כמו המפענח של YES).

היתרון הוא איכות המוסיקה ומבחר התחנות (במיוחד בארץ).

האם נראה את הטכנולוגיה הזו פה???

הנה כתבה בנושא שנערכה ע"י techtv:

http://www.techtv.com/screensavers/products/story/0,24330,3441370,00.html

פורסם

בארצות הברית משדרים רדיו באמצעות לויין כבר שניים ;) עכשיו זה התחיל ללכת שם חזק אמת אמת בדברייך...יוצאים כל מיני טיונרים שגם נותנים לך להתחבר לתחנות עם שירות כמו למשל שמאפשרים לך לראות את שם האומן והשיר...וגם להתחבר בתחנה אחת לסוגים שונים של מוזיקה וכו' הלוואי הלוואי ורדיו בארץ בשלב מסויים גם ישודר בלויין ככה נוכל לקלוט רדיו אזורי לדוגמה תל אביב או חיפה בכל מקום בארץ...

פורסם
  • מחבר

מחיר השירות הוא באמת לא יקר (כ-10 דולרים לחודש) וזה שווה את האיכות ואת חופש הבחירה. יש שם הרבה תחנות שמשדרות מוסיקה נטו.

פורסם

הבעיה היא שצריך לקנות מקלט מיוחד (ויקר) וגם שהדבר תלוי בשיגור לווין יחודי לשם כך - לצערי לארצנו הקטנה את המשאבים הכלכליים לשיגור לווין שישדר בעיברית ואנחנו המדינה היחידה בעזור הדוברת עיברית. בארהב " זה כלכלי כי יש מי שישלם וגם כולם מדברים אנגלית.

פורסם
  • מחבר

מוסיקה היא דבר בינ"ל. אם יהיו תחנות שמשדרות רק מוסיקה בלי דיבורים אז זה ממש לא משנה אם אתה בארה"ב, סין או ישראל.

פורסם

בטח שיגיע, מיד אחרי ה Wi-Fi :-\

פורסם

או כמו השן הכחולה...שפותחה בכלל בארץ...

פורסם

למה לעזעזל אתה צריך רדיו לוייני?!?

זה פשוט זבל וביזבוז של כסף... זה לא תגיד שאתה לא יכול להוריד את כל השירים שקיימים בערך מהאינטרנט...

וגם הרדיו בארץ מספיק טוב אין צורך במאוד תחנות מיותרות לגמרה

שמעתי את הרדיו הלוויני בחו"ל וזה סתם זבל פשוט ככה...

פורסם
  • מחבר

למה לעזעזל אתה צריך רדיו לוייני?!?

זה פשוט זבל וביזבוז של כסף... זה לא תגיד שאתה לא יכול להוריד את כל השירים שקיימים בערך מהאינטרנט...

וגם הרדיו בארץ מספיק טוב אין צורך במאוד תחנות מיותרות לגמרה

שמעתי את הרדיו הלוויני בחו"ל וזה סתם זבל פשוט ככה...

אף אחד לא מכריח אותך לקנות. וחוץ מזה: אתה מקבל כסף לפי כמות הפעמים שאתה כותב "זבל"?

פורסם

ואם אני כן? אתה מקנא? אתה רוצה להיות עשיר כמוני?

פורסם

down boys...

הרדיו הלוויני באמת יהיה מיותר בארץ, אין שום סיבה שחברה פרטית תיקח את המיזם היקר והלא משתלם הזה.

אפילו בארה"ב קצת קשה להם להמריא.

פורסם
  • מחבר

10$ לחודש זה לא כזה נורא למי שרוצה להינות ממוסיקה טובה וזמינה.

אני בטוח שיהיה לזה שוק בארץ.

פורסם

לקחת 10$ זה נחמד, אבל לא הגיוני.

באמריקה החברה שקמה היתה עם גב כלכלי (שכמעט נפל תחת הנטל), מציעה את השירות ל290 מיליון אנשים והיא על סף פשיטת רגל.

בישראל כדי שהעסק יהיה כדאי הסכום יהיה גבוה הרבה יותר.

פורסם

האמת בשביל מה להקשיב לרדיו !?

הראי אתה רוצה לשמוע שירים שאתה אוהב קנה MP3\MINI DISC

ותהנה !!!

בזול יותר...

פורסם
  • מחבר

הרי אתה לא באמת מאמין שאפילו דיסק של MP3 יכסה ז'אנר שלם של מוסיקה. ואם אני רוצה לשמוע כל מיני סגנונות של מוסיקה??? מה אני אסתובב עם ארגז של דיסקים???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים