עבור לתוכן

מפרט מחשב לגלישה באינטרנט, 1.5K

Featured Replies

פורסם

המחשב ישמש לצורכי גלישה באינטרנט ומשחקים וובים לילדים.

צריך ציוד הקפי:

מסך 19

עכבר+מקלדת

צורב DVD

מחיר עד 1500 ש"ח

תודה רבה :hi:

פורסם

התקציב שלך לא ריאלי אפילו אם תקחי מסך CRT שעולה 500 ש"ח ציוד הקפי יעלה 50 ש"ח +- תשארי עם פחות מ1000 ש"ח לקופסא

פורסם

בתקציב כשלך יש שימליצו ללכת על מפרט מוכן מאייבורי, כמו זה למשל:

http://ivory.co.il/product.asp?productid=1287&CatCode=1

במידה ומשדרגים את המארז לאחר (למשל Compucase 6A19B עם ספק HEC 300W), ואת המסך לדגם מחברה קצת יותר טובה כמו LG או Samsung, המפרט יחשב לסביר ומתאים לשימושים

מצד שני, יש שיאמרו שעדיף לקנות מפרט מחנות עם שם טוב יותר ופחות תלונות ממשתמשים - גם אם בוודאות יעלה יותר.

פורסם

רק תחשוב על זה המפרט שהצעת עולה 1630 ש"ח ויחד עם כל השדרוגים יעלה לקראת 1800 ש"ח ככה שזה עדיין חריגה לא קטנה

פורסם

יותר מזה אי אפשר לעשות, כדבריך.

למפרט סביר מחנות טובה יש להקציב לפחות 2500 ש"ח.

פורסם

אם כבר, המפרט מאייבורי טוב יותר.

פורסם

ממש לא שווה להשקיע 1650 ש"ח כשבעוד תוספת של 300-500 ש"ח אתה מקבל תמורה הרבה יותר גבוה לכסף שלך

(שדרוג לכ.מסך(לגיימרים)FX 7200GS/256MB/DVI/HDTV :screwy:)

פורסם

מצאתי מפרט העונה על הצרכים שלי, במחיר זול מאד ב-ZED :

http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=312295

מה דעתכם ?

כנובע מדגם הלוח-הראשי הכלול במפרט שם (Intel D945G), דגם כרטיס-התצוגה (Intel GMA X3100) הנו שגוי.

ולגבי כל השאר, מפרט מקביל/דומה מ-Ivory בד"כ יהיה עדיף.

פורסם

מפרט סביר, אך הייתי ממליץ להוסיף כרטיס מסך ב 155 ש"ח (רואים בצד שמאל כתוספת). אבל קח בחשבון רמת השרות של איבורי :'(

וכל זה בתנאי שתצליח לקנות את החבילה כמו שזה, כי בד"כ גם להם זה לא כדאי למכור במחיר כזה וינסו להשחיל תוספות ושינויים כדי להפוך את עסקה לכדאית. אם אתה הולך על החבילה אז תתעקש לא לשנות כלום ולקחתה כמו שהיא.

פורסם

בעבור השימושים שצויינו, אין כל צורך בהוספת כרטיס-תצוגה נפרד.

נ.ב. : זוהי כנראה בחורה, כך שסטטיסטית סביר להניח (1) שהיא מאמינה שהיא יותר חכמה ואולי גם יותר צודקת מכולם (ובסוף תקנה את הזבל הכי זול שתשיג - ובניגוד לכל המשובים שקיבלה בנדון), ו-(2) שמרגע שקיבלה את מבוקשה היא לא תחזור לכאן אפילו כדי לומר "תודה" קטנה לאלו שסייעו לה.

פורסם

טוב, לפי הניק זו כן בחורה, אבל מה זה חשוב ?

בכל הסיפור הזה אני לא מבין איך אייבורי מוכרים בכזה מחיר ? זה כל כך נמוך.

ולהגיד שזאת סחורה לא טובה אני לא יכול להגיד, נכון אולי מיושנת במקצת, אבל

לרוב המשתמשים הביתים זה מספיק ומעבר לזה.

ובמקום דיסק 320 למשתמש ממוצע מספיק גם 40 או 80.

האייבורי פשוט גומרת את השוק ולא חידשתי כאן כלום, אך אם לא יעצרו אותם אז בקצב הזה בקרוב יעלמו חנויות קטנות. :bash:

פורסם
  • מחבר

א. כדי להגן על כבודי אז אתה טועה. אני לא עוד אחת שחושבת שהיא יותר חכמה מכולם ומבינה יותר מכולם. אני לא סתם נכנסתי לפורום. המטרה הייתה להתייעץ עם אנשים שמבינים.

ואדון יקר אם אתה חושב שהגישה שלך היא הגישה כדי לגרום לאנשים לחזור ואף להשאר בפורום זו לא הדרך.

בכל מקרה, לעניינינו.

על פי מיטב ידעתי IVORY היא לא חברה אידאלית לקנות ממנה מוצרי מחשב או בכלל. הביקורות עליה היו נורא רעות אז מעיין אותי לדעת מדוע אתם דווקא מעודדים קניה אצלם.

נ.ב

תודה!

פורסם

כי בתקציב כמו שלך זה מה שיש, אלא אם את מעלה את התקציב, נכון לעכשיו המפרט באיבורי הכי משתלם לך

פורסם

כי בתקציב כמו שלך זה מה שיש, אלא אם את מעלה את התקציב, נכון לעכשיו המפרט באיבורי הכי משתלם לך

כמו שמישהו חכם פעם אמר

זול וזוגלובק מתחילים ב ז' ובשניהם בסופו של דבר אתה תקבל תנקניקיה !

לרוב בארץ מה שזול זה זבל ! לא תמיד אבל לרוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים