עבור לתוכן

האם מישהו מכיר את החנויות TRONICS או G-TECH?

Featured Replies

פורסם

הייי. רציתי לקנות כונן קשיח חיצוני באחת החנויות הנ"ל. יש למישהו נסיון איתן?

פורסם

אתה מדבר על G-TECH בדרך השלום 101?

פורסם
  • מחבר

כן. יש עוד G-TECH?

פורסם

לא יודע.

כן יש לי נסיון איתם, והשירות שלהם מצוין, המחירים זולים, ומימוש אחריות מעולה!

קניתי מהם שני סטיקים של קרוסאיר DDR1 הארד דיסק 160GB, צורב DVD וכרטיס רשת.

היו לי בעיה עם הזכרונות, באתי אליהם הם החליפו לי סטיק, אחרי זה עוד פעם, ואחרי זה התברר שזאת הייתה בעיה אצלי במחשב, אז הם העלו את המחשב(שלא נקנה אצלהם בכלל) למעבדה לבדיקה קצרה בחינם.

בקיצור אני ממש ממליץ עליהם!

לקניית מחשבים שלמים לא ממליץ לך, כי אין להם הרבה מלאי. ומחירי המעבדים יקרים.

אבל לקניית ציוד היקפי, וזכרונות וכד' מומלץ!

מה אתה קונה אצלהם?

פורסם

גם אני ממליץ לך על G-TECH,שירות אכן מצויין. אני קונה מהם מידי פעם ציוד, קניתי מהם מחשב לאמא שלי ,לסבא שלי ,וגם המלצתי לאח שלי עליהם והוא קנה מהם מחשב. (מחשבים לשימוש משרדי)

אכן אין להם הרבה מלאי אבל אני בטוח שאם מבקשים משהו ספציפי הם יכולים לארגן את זה מהר. קיבלתי בדואר את ה-G15 שלי בארבעה ימים כשלא היה להם אותו במלאי.

בכל אופן חנות ממש מצויינת :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני רציתי לקנות הארדיסק חיצוני. אני גם גר כמעט על דרך השלום אז ארין לי בעי להגיע לשם.

האתר שלהם לא נראה מקצועי במיוחד והמחיר של ההארד דיסק היה נמוך ב 100 ש"ח מחנויות אחרות ולכן היו לי קצת ספקות

תודה

פורסם

אני קניתי את הראוטור שלי מטרוניקס ואני גם חששתי בהתחלה.

חנות מהמרכז (אני מהקריות) שמעולם לא שמעתי עליה לא באופן כללי וגם לא פה בפורום..

אבל הקניה עברה חלק,השירות היה מעולה וכך גם המענה על השאלות שלי,הודיעו לו כשזה יצא מהחנות ואמרו שיתקשרו לתאם איתי הגעה של השליח.

הגיע בזמן,ארוז כמו שצריך ופשוט היתי מרוצה.

הזמנתי מהם עוד כמה DOKים והמצב היה דומה.

אני ממליץ בחום ואין לי שום ספק שאם אני אצטרך משהו והוא ימכר אצלהם בזול יחסית - אני אקנה משם

פורסם

אתה מאזור המרכז? אם כן, יש לך מבחר רחב של חנויות לבחור מהם (SKYPC, FOXPC) וכו.. אזור הצפון יש לך את TMS המעולים. ובאזור הדרום יש לך כמובן את המלכים של המלכים, IQPC ---> החנות הכי טובה שיש!

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לשאול גבי האחריות והם מרו שהיא שנתים. זה לא קצת מוזר שהמחיר כמו אצל אייבורי?

פורסם

התקשרתי לשאול גבי האחריות והם מרו שהיא שנתים. זה לא קצת מוזר שהמחיר כמו אצל אייבורי?

יש חנויות שפשוט רכיבים מסויימים זולים יותר אצלם מאשר אחרים. תחשוב על זה כמו סופרמרקט: חלק מהמוצרים זולים יותר, חלק יקרים יותר (בהשוואה לחנויות אחרות).

פורסם
  • מחבר

לא מפריע לי שמהחיר נמוך. מפריע לי שהוא זהה למחיר באייבורי

פורסם

לא מפריע לי שמהחיר נמוך. מפריע לי שהוא זהה למחיר באייבורי

זה יכול לקרות אחי, וזה לא צריך להשליך על הרמה של החנות או טיב השירות שבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים