עבור לתוכן

גירסה אנגלית של 44.03 - למי שמעוניין (כולל שינוי חשוב למשתמשי TVTOOL) עם לינק

Featured Replies

פורסם

לא קיימת (לפי החיפושים שלי) גירסה אנגלית בלבד - לא "localized" של הדרייברים 44.03 של NVIDIA ל2000 וXP, אז ערכתי אותם בעצמי ויצרתי גירסה עם אנגלית בלבד, חוץ מזה הוספתי להם תמיכה ברזולוציות 768X576 (עובדת בטוח) ו 720X480 (הטלויזיה שלי לא תומכת אז אין לי מושג אם זה עובד) בשביל עבודה עם TVTOOL ברזולוציות האלה.

הדרייברים עובדים בצורה מושלמת על המחשב שלי.

אני מוסיף להודעה הזו את הקבצים nv4_disp.inf ואת nv4disp2.inf, צריך להחליף את הקבצים המקוריים בקבצים האלה והכל עובד מצויין.

ניתן גם למחוק את כל קבצי השפות - nvr*.dll, nvwr*.dll

וגם את כל קבצי העזרה (nvcp*.hlp) אבל חוץ משני הקבצים של האנגלית nvcpl.hlp, nvcpeng.hlp

לא חייבים למחוק אותם, אבל לי הם הפריעו בעין.

עריכה: הוספתי רשימת קבצים לקובץ הZIP.

למי שלא יודע איך להוציא את הקבצים מתוך קובץ ההתקנה היחיד-

צריך "כאילו" להתחיל התקנה של הדרייבר המקורי 44.03_win2kxp_international.exe, בשלב הראשון הוא מבקש להגדיר לו directory לפתוח בו את הקבצים, (אפשר להשאיר את זה כמו שזה ב - C:\NVIDIA\44.03 international ואח"כ להעתיק אותם למקום יותר נוח) פשוט ללחוץ ok , יקח לו כמה שניות לשמור את הקבצים ואז תתחיל ההתקנה - יופיע חלון קטן עם הלוגו של NVIDIA בצד הימני התחתון של המסך - שם ללחוץ מהר על CANCEL וההתקנה תפסיק בלי שאלות מיותרות.

עכשיו יש לכם directory עם הדרייברים שאפשר להעתיק אליו את הקבצים ששונו ולהתחיל את ההתקנה משם (SETUP.EXE).

עריכה: רציתי לצרף את הקבצים לכאן אבל המערכת טוענת שהupload folder מלא, אני אעלה אותם כשזה יתוקן.

עריכה נוספת: הלינק לכתוב הודעה לadministrator בהודעת השגיאה שקיבלתי לא נותן כתובת נכונה...

עריכה שלישית (ורביעית): לינק מתוקן

http://www.geocities.com/tombigel/files/4403inf.zip

(תודיעו לי אם הוא לא עובד)

פורסם

Bugs!

פורסם

SHORTBOARDER, מה בדיוק המטרה של ההודעה הזאת?

TomB, אם הדריברים שלך אכן פועלים בצורה יציבה וטובה, אני אוסיף אותם לדיון הדריברים וגם אולי יעלו למדור ההורדות.

פורסם
  • מחבר

שיניתי קצת את הלינק, נסה שוב.

אצלי זה עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים