עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד עד 5K

Featured Replies

פורסם

לא הייתי ממליצה על ה- HP הזה. כל סדרת ה-Dv הקודמת אובחנה על ידי HP כסובלת מבעיות חומרה מסויימות שמובילות לחימום יתר. הפתרון שהם מציעים הוא ברמת ה- Bios

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&cc=us&docname=c01087277&dlc=en

הבעיה הזו תכוסה תחת האחריות וסביר להניח שתהיה מכוסה גם לאחר סיום האחריות שן מדובר ב- Recall. רק תהיה מודע לאפשרות שתתקל בבעיה.

ה- 1525 הוא אפשרות די טובה בתחום שלו. אם אתה רוצה המלצות יותר רלוונטיות תמלא בבקשה את ההמלצה למפרט מהסטיקי של הפורום (נמצא תחת חוקי הפורום)

פורסם
  • מחבר

החימום קריטי?

לא הבנתי ממש תתגובה? יש דרך לסדר תעניין?

פורסם

החימום קריטי?

לא הבנתי ממש תתגובה? יש דרך לסדר תעניין?

קריטי? רק אם זה קורה לך...מדובר כאן על חימום יתר שעשוי לפגוע בחומרה. יתכן שסדרת dv68 לא נכללת בסדרות הפגומות של ה- dv6xxx אבל הייתי ממליצה לך לברר את העניין לפני הרכישה. קרא את ההסברים בלינק שצירפתי.

פורסם

לא הייתי ממליצה על ה- HP הזה. כל סדרת ה-Dv הקודמת אובחנה על ידי HP כסובלת מבעיות חומרה מסויימות שמובילות לחימום יתר. הפתרון שהם מציעים הוא ברמת ה- Bios

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&cc=us&docname=c01087277&dlc=en

הבעיה הזו תכוסה תחת האחריות וסביר להניח שתהיה מכוסה גם לאחר סיום האחריות שן מדובר ב- Recall. רק תהיה מודע לאפשרות שתתקל בבעיה.

ה- 1525 הוא אפשרות די טובה בתחום שלו. אם אתה רוצה המלצות יותר רלוונטיות תמלא בבקשה את ההמלצה למפרט מהסטיקי של הפורום (נמצא תחת חוקי הפורום)

סה"כ אני יכול להעיד שאני עם מחשב DV6515 שנקנה לפני 10 חודשים,ובלי עין הרע שום בעיה כזו לא הופיעה.(כמובן שהבעיות הללו צצות בשלבים מתקדמים)הבעיה צצה בעיקר בסדרת ה14.1'' של פביליון,קרי DV26XX\27XX.

בכל אופן,קראתי וחקרתי קצת על הבעיה הנ"ל,אם מעדכנים את הביוס בקביעות,ושומרים על המחשב בסביבה לא חמה במיוחד אין כ"כ מה לדאוג מכך.

אני לא יודע עד כמה הX3100 של ה1525 יועיל לך כי אני לא יודע איזה משחקים אתה הולך להריץ..

פורסם

בכל אופן,קראתי וחקרתי קצת על הבעיה הנ"ל,אם מעדכנים את הביוס בקביעות,ושומרים על המחשב בסביבה לא חמה במיוחד אין כ"כ מה לדאוג מכך.

אני לא יודע עד כמה הX3100 של ה1525 יועיל לך כי אני לא יודע איזה משחקים אתה הולך להריץ..

tamir, האם הבעיה התבררה להיות ברמת בקרת החום בביוס או שמדובר בבעית חומרה? אני הבנתי שמדובר בבעיית חומרה ולא בבעיה בביוס אבל אולי אני טועה. האם עדכון הביוס הוא מין תיקון פלסטר כזה שגורם למאוורר לרוץ כל הזמן או שהוא נוגע בשורש הבעיה?

פורסם

את הבעיה הנ"ל שצרפת בלינק לא נתקלתי כ"כ אבל דנו עליה רבות בפורום בNBR.

אני יותר התכוונתי לבעיית חימום שיש בעיקר בסדרת הDV26XX\DV27XX מה שגורם עם הזמן לבעיות בצד השמאלי הקיצוני של הנייד ובסגירתו.

עדכון הביוס באופן קבוע משפר את פעילות המאוורר ומונע עם הזמן את הבעיה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים