פורסם 2003 במאי 3022 שנים חשבתי על דרך להוריד קצת את הרעש. במקום לחבר בברגים למארז, מה שגורם לרעידות, לחבר עם נייר דבק דו צדדי. הוא יחסית עבה (מילימטר בערך) ועם ספוג. כלומר הרבה פחות רעידות אם בכלל. 4 חתיחות בכל פינה של הברגים אמורות להדביק את זה מספ]יק חזק.החיסרון היחיד שאני רואה זה שאחר כל יש סימנים אם מורידים, אבל גם ככה כבר יש חור במארז...
פורסם 2003 במאי 3022 שנים זה לא דבר חדש אם הייתה לך הזדמנות לעבוד עם מחשבי IBM סדרות NETVISTA ועוד אז אתה יכול לראות שם שהם מחברים את המאווררים עם גומיות קטנות כאלו שמונעות רעידות של המאוור שזה דבר מאוד נוח .
פורסם 2003 במאי 3022 שנים ומה בקשר לסקווץ' !?מי שמכיר את זה ... זה דבר דיי חביב כי בעודשבדבק זה הדבקה חד פעמית סקווץ' אפשר להוציא ולהחזיר
פורסם 2003 במאי 3022 שנים לא יודע בקשר לדבק דו צדדי, זה יכול ליפול עם הזמן, אבל אפשר לשים ברגים ובנוסף איזה ספוג שימנע ויברציות.זה גם יאטום לגמרי את ההיקף של המאוורר מה שימנע את סימני האבק מסביבו.
פורסם 2003 במאי 3022 שנים לא נתקלתי ב קווטץ' אבל הגומיות האלו שאני מדבר אליהם הן ממש נוחות משחילים אותם לקצה השני של הברזל או הםלסטיק והן מחזיקות טוב ופשוט כמעט ולא גורמות לרעידות זה מפחיט רעש בטירוף, מה שמוזר אני לא ראיתי כאלו למכירה ואת הברגים הפשוטים כן מוכרים ובעוד איזה מחיר.
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר סקוץ נראה לי חלש מידי, לדבי הדבק הדו צדדי, הוא מאד מאד מאד חזק! יש לי דבוק לשולחן קליפס כזה ואם אני מושך אותו השולחן זז לפני הקליפס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.