פורסם 2008 ביולי 2717 שנים אני מעוניין לקנות לכרטיס מסך שלי( X1800GTO?) גוף קירור שקט עם ביצועים טובים וכבר כמה זמן שאני מעוניין בX2 אבל רציתי להתייעץ רגע לפני קנייה מה יותר שווה? הX2 או הS1 ? יש לציין שהגוף קירור הנוכחי רועש וכבר בלתי נסבל, לכן אני מעוניין להחליף את הגוף לאחד שקט עם ביצועים טובים,מה לבחור לדעתכם?התקציב שלי הוא סביב ה120 שקל, עם חריגה קלה עם יהיה צורך בכך.
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר הS1 הוא קל להתקנה? ואיזה מאוורר יעודי אתה אומר שיספק ביצועים טובים עם שקט?אשמח לעוד תגובות ממשתמשים.
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים מחבר האמת היא שהסתכלתי עכשיו בTMS והמאוורר S-FLEX עולה 70 שקל .. או שזה בא במארז של 3 אני לא יודע. ככה שעם עושים חישוב יעלה לי בערך 180 שקל כל העסק. אני מעדיף לקנות את הX2 כי הבנתי שהוא קל להרכבה וגם בא עם משכה טרמית ככה שיהיה פחות קושי להרכיב אותו. לפי הביקורת כאן באתר על הX2 הוא דווקא יהיה בסדר גמור ולפי הדרישות שלי (שקט, ביצועים טובים וכו') הוא יתאים מאוד ומחירו הוא בערך 110 שקל . מה דעתכם הX2 שווה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.