פורסם 2008 ביולי 2717 שנים 109? דחוףףףףףףף נקיון אבק בכל המארז + תוסיף מאוורר מקדימה שיכניס אוויר + פרק קירור של מעבד תן לו בהברקה עם אלכוהול ותמרח MX2 !
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר חחחח כל חודש אני עושה ניקיון אבק אבל ממש עם השקעה בתוך המארז ומוציא אבק מהמאורר של המעבד וזה לא עוזרהמחשב עובד מספיק בשבילי אםם ואני לא יודע לפרק ואני לא רוצה להתעסק אם אני ירצה אז תיתן לי מדריך חחחויש לי כבר חצי שנה חחחח ומה זה MX2?ויש לי מאוורר מקדימה 120MM ומאחורה 120MM רק השאלה שלי תראו בעמוד הראשון אם כדאי להוסיך עוד מאוור ואיך להוסיף אותו שיוציא אוויר או יכניס כי זה לא מובן :\
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים נראה מוזר שהוא לא נותן קטגוריה למעבד.תגע בגוף הקירור של המעבד ע''מ לאמת את מה שרשום.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים אכן תעשה מה שמוטציה אמר.. והתכוונתי לנקות את המשחה שבין הגוף קירור למעבד עצמו, לא התכוונתי לנקות את המאוורר. ולאחר מכן למרוח משחה טריה חדשה וטובה.
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים אפשר לבדוק עם מצלמה 1 מגה פיקסל!חחחחחחחח מה קרה נעלבת? חחחח ילד מסכן לך תעשה ארמונות חול בים נ.ב אל תשכח לקשט הכל בצדפים שיהיה יפה
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר חחחחחחחח מה קרה נעלבת? חחחח ילד מסכן לך תעשה ארמונות חול בים נ.ב אל תשכח לקשט הכל בצדפים שיהיה יפה נעלבת חחח אני יכול לגדל אותך ילד קטן מסריח פששש איזה ילדים יש בפורומים מזל שאחרים לא מושפעים כמוך ייאלה ילד קטן שב בשקט לך לישון
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים חחחח לגדל אותי חחחחח כבר בן כמה אתה שאתה חושב שאתה יכול לגדל אותי ? 15 ?בוא אני יגיד לך גם אם תיהיה בן 18 לא תתקרב לגיל שליואתה אומר שאני ילדותי ?אני הערתי לך שהתמונות שלך היו באיכות גרוע (כי הם באמת היו כאלה) ואתה נעלבת כמו ילד קטן ועכשיו שאני שואל שאלה רצינית אתה עונה לי כמו ילד שלא גדלו לו שיערות על הביצים
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים כמה שהרמה בפורום הזה ירדה... פותח התראד אתה חייב לסדר את הטמפ' של המעבד. לחבר שלי היתה בעיה דומה, והסתבר שרגל אחת של הקירור למעבד הייתה שבורה בכלל, תבדוק את זה...
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים 26 26 וכותב צילמתה ולא צילמת חלאס עם העקיצות כבר אפשר לחשוב מה הוא אמר. אגב טמפ' במחשב אפשר לבדוק עם EVEREST, אחלה תוכנה.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר 26 הנה עוד אחד שאין לו חיים ומה לעשות.... בן 26..... חחחחחחחחחחחחח כמה שהרמה בפורום הזה ירדה... פותח התראד אתה חייב לסדר את הטמפ' של המעבד. לחבר שלי היתה בעיה דומה, והסתבר שרגל אחת של הקירור למעבד הייתה שבורה בכלל, תבדוק את זה... לא יודע אחי אולי אני יחליף מעבד בכלל בהזדמנות תודה על התגובה.. :]
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים +1 הרמה בפורום ירדה כי לא שומרים על הרמה ...!! נקודה סוף אני במקום המנהלים הייתי נותן לבחור אזהרה על ניבול פה ושפה לא נאותה והלאה רואים מה ילך איתו!! לא יתחכם באן !
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים הרמה בפורום ירדה כי לא שומרים על הרמה ...!! נקודה סוף אני במקום המנהלים הייתי נותן לבחור אזהרה על ניבול פה ושפה לא נאותה והלאה רואים מה ילך איתו!! לא יתחכם באן ! למי לתת אזהרה,לי? אני לא רואה שניבלתי את הפה לפחות לא במדדים שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.