פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחבר חחח... מניאקיםאז מה הקטע? עכשיו הוא יותר יקר אפילו מהZEN של CREATIVE או הARCHOS ששתיהם הרבה יותר טובים ממנו..
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחר אני אדבר עם פנדה נראה מה קורה עם ההזמנה שלי..בחשבונית כתוב חיוב על 661 שקל. מה לעשות להם אם הם ידרשו 1920 ש"ח על נגן? אני אבטל ואחוייב בדמי ביטול?
פורסם 2003 ביוני 222 שנים ככל שידוע לי מרגע אישור ההזמנה אז זהו המחיר שתקף...או מרגע ההזמנה : תיקרא בתקנון או ההסכמי שימוש שלהם בטוח יש אחד או שניים תתחדש
פורסם 2003 ביוני 222 שנים נראה לי שאם הזמנת ב600 שקל - הם הפסידו ואתה הרווחת, הם חיבים לספק לך את הנגן במחיר שננקב.אם לא הזמנת עדין.. אכלת אותה.ככה זה עם פנדה
פורסם 2003 ביוני 322 שנים הם כתבו לי באי מייל שהיתה טעות במחיר המוצר ובמידה שהמחיר אינו אקטואלי אז הם מוכנים לבטל את ההזמנה.מה להגיד להם? לדרוש את המוצר במחיר שהזמנתי אותו? איך לפנות אליהם?
פורסם 2003 ביוני 322 שנים לנענע יש מדור בשם העגלה החשמלית שמטפל בכול מיני בעיות עם אתרי מכירות תפנה אליהם נדמה לי שפנדה נדפקו קצת בקטע הזה ושהחוק לצידך
פורסם 2003 ביוני 322 שנים הם כתבו לי באי מייל שהיתה טעות במחיר המוצר ובמידה שהמחיר אינו אקטואלי אז הם מוכנים לבטל את ההזמנה.מה להגיד להם? לדרוש את המוצר במחיר שהזמנתי אותו? איך לפנות אליהם?"הם מוכנים" לבטל את ההזמנה?!תגיד להם שזה בעיה שלהם והמחיר שאתה הזמנת והם חיבים לספק לך את המוצר!ואם הם אומרים שלא, אז תגיד שאתה הולך לבית משפט לתביעות קטנות או למועצה לצרכנותכי זה החוק.כמובן שאתה יכול לצאת פריאר ולוותר להם.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים הנה מצאתיhttp://www.moit.gov.il/root/sachar_pnim/haganat_hazarchan/SCRPNM4.htm#hzmעכשיו תגיד תודה ;D
פורסם 2003 ביוני 322 שנים עפ"י החוק, כל עוד אני קונה לא בכמויות גדולות (מוצר כזה זה יותר מ-1) ורק לשימוש עצמי, אני זכאי למחיר הנמוך שהוצג.לכן, אני רק אדרוש מהם את הנגן במחיר המקורי שהוצע לי.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים תודה ;D... תגיד יש מצב שאתה מזמין 2 במחיר הזה? אל תגזיםהוא גם לא יכול, הוא הזמין יחידה אחת
פורסם 2003 ביוני 322 שנים עפ"י החוק, כל עוד אני קונה לא בכמויות גדולות (מוצר כזה זה יותר מ-1) ורק לשימוש עצמי, אני זכאי למחיר הנמוך שהוצג.לכן, אני רק אדרוש מהם את הנגן במחיר המקורי שהוצע לי.you go yotishow them!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.